Volg jij een strategie in je werk?

foto Anne Zuidhof Er komt ontzettend veel informatie op je af. Handig, want in veel gevallen kun je daar iets van opsteken. Een strategie daarvoor lijkt niet nodig. Door je berichtenstroom klikkend pak je overal iets mee. Een tip hier, een advies daar. Los van elkaar werken al die adviezen prima: met de ene tip bespaar je jezelf wat tijd. Iemand vertelt over de nieuwste app die die je gewoon moet hebben. En je ziet een interessant boek langskomen dat je binnenkort wilt lezen.

Allemaal prima zoals gezegd. En toch:

laat jij je in je werk leiden door dergelijke goedbedoelde tips en adviezen die zo door de dag heen op je afkomen? Of heb je daarnaast een spreekwoordelijk stip op de horizon waar je je elke dag weer op kunt richten?

Zonder strategie is het erg lastig je werk op een goede manier uit te voeren. Een goede strategie leidt tot meer impact in wat je doet. Een strategie waarmee je zin van onzin weet te onderscheiden in de informatie-tsunami die op je afkomt, daarbij deels geholpen door de techniek. Een strategie waarmee je iedere dag weer ongestoord en gefocust kunt werken aan voor jou belangrijke zaken. Een strategie waarmee je heldere doelen op je netvlies hebt, waardoor keuzes maken veel makkelijker wordt.

Helaas zie ik veel mensen werken zonder zo’n strategie. Op het eerste gezicht is het wel aantrekkelijk trouwens: het is makkelijk en leuk om door al die nieuwe informatie, en vragen die op je afkomen. Het geeft zelfs een goed gevoel ‘on top of things’ te zijn. Een servicegerichte instelling wordt dat ook wel genoemd. Ondertussen ben je vooral de hele dag brandjes aan het blussen. Stress, drukte, geen overzicht over het totale plaatje. Waar doe je het allemaal eigenlijk voor? En aan het eind van de werkdag vaak zelf uitgeblust. Herkenbaar?

Je bent hard toe aan een strategie. Een strategie waardoor je werk veel meer impact krijgt, en je dit werk vaak zelfs in minder tijd gedaan krijgt. Veel van wat nodig is voor deze strategie heb ik de afgelopen jaren met je gedeeld. Maar het totale plaatje ontbrak nog – behalve wanneer jij je door mij liet coachen natuurlijk ;-) Nu heb ik nieuws voor je: ik heb een compleet systeem ontwikkeld dat al die kennis op een overzichtelijke manier aanbiedt. Jij kunt dit online als thuistraining, online training of hoe je het wilt noemen volgen. Hier lees je meer over “de 5 sleutels voor overzicht en rust in je werk” en kun je het programma direct aanschaffen.

Kort samengevat draait het bij de 5 sleutels om omgaan met informatie en je kostbare tijd en dat steeds vanuit je doelen.

 De 5 sleutels zijn als totaalpakkket beschikbaar, maar ook als afzonderlijke audiotrainingen. Daarnaast is er een besloten Facebook groep gekoppeld aan de training, bedoeld om onderling ervaringen te kunnen uitwisselen. Om het voor jou makkelijker te maken bied ik een aantrekkelijke kortingsregeling aan voor de trainingen: wanneer je 1 sleutel los aanschaft ontvang je later – wanneer je het totale pakket koopt – een korting ter waarde van 1 losse sleutel. Op deze manier betaal je nooit meer dan de prijs van het totaalpakket!

Interesse? Ga dan meteen naar de informatie pagina. Als je wilt kun je direct aan de slag!


PROFESSIONAL OF TEAMLEIDER: heb jij -of heeft je team- het veel te druk en wil je minimaal 1 uur per persoon per dag vrijspelen?
Via de artikelen op mijn website lees je al heel veel over wat je zelf kunt doen. Wil je een stap verder dan is ondersteuning vanuit een degelijke basis belangrijk. Ik kan vanuit jarenlange ervaring als trainer/coach die basis bieden. Lees meer over mij, Arjan Zuidhof, kijk wat klanten over mij zeggen, blijf op de hoogte via de mail updates. Of kijk hoe ik jou en je team kan begeleiden.

9 gedachten over “Volg jij een strategie in je werk?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.