Slimmer en productiever – 6 juli 2009

 • Vernieuwing in Werk: De community voor Het Nieuwe Werken – Denise Lappain
  Ken je de Vernieuwing in werk community al? Ik kwam hem zojuist tegen en het ziet er uit als een enthousiaste club die zich met alles rondom het Nieuwe Werken bezighoudt.
 • The confusion – Seth Godin
  En wat begrijpt Seth de menselijke geest en wat weet hij weer een heerlijke link met marketing te leggen in zijn laatste post
 • Tapscott: ‘dit is geen recessie’
  Don Tapscott (hoogleraar en auteur van onder meer Wikinomics in Jip en Janneke taal die blijkbaar nodig is voor de hedendaagse IT manager:
  ‘ “Tegen hen zou ik willen zeggen: kijk nou eens goed, er is een hele nieuwe computer. Die nieuwe computer is het internet. Dat is een wereldwijd computerplatform. Daar moet je met je IT naar migreren ‘
 • Wife blows MI6 chief’s cover on Facebook – Nadia Gilani
  Je wordt baas over alle spionnen in het Verenigd Koninkrijk en je vrouw blogt over je vakantie adres, je vrienden en spreekt je aan met je codenaam (‘C’ voor de geïnteresseerden). Dit is natuurlijk een ‘big oops’ met mogelijk schadelijke gevolgen voor personen. Maar maak niet de vergissing door te zeggen dat al die sociale netwerken maar gevaarlijk zijn. Ze had dit bij wijze van spreken net zo goed aan de nieuwsgierige buurvrouw kunnen vertellen. Aan de andere kant is de schaalbaarheid van een bericht op Facebook wat groter dan de reikwijdte van de roddels van de buuv. Maar ja, dit soort dingen blijven gebeuren.
  Weer een helder geval dat onderstreept dat we eigenlijk een rijbewijs nodig hebben voor het gebruik van het web :)
Share
Dit bericht is geplaatst in LINKS . Bookmark de link .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties. Of abonneer jezelf op deze discussie zonder te reageren.