Rust in je Hoofd nodig? Ik heb iets nieuws voor je

foto Anne Zuidhof Op het ogenblik ben ik een nieuw programma aan het uitwerken – “De 5 Sleutels voor Rust in je Hoofd”. Ik merk dat veel van mijn klanten rondlopen met een overvol brein, wat leidt tot (veel) meer onrust dan nodig is. Die onrust leidt er vaak toe dat ze geen overzicht hebben over hun TODO’s. Waardoor ze vervolgens niet lekker in hun vel zitten. En dat is nou niet het meest fijne uitgangspunt om lekker te werken.

Met enkele kleine en toch krachtige aanpassingen kan ook jij snel overzicht creëren in je werk én privéleven. Hierdoor krijg je meer ruimte om die vaak weggedrukte creativiteit (geen tijd voor!) weer terug te ontdekken. En ga je je weer bezig houden met zaken die nu belangrijk voor je zijn. Met alle positieve gevolgen van dien.

Om te laten zien wat jij daar zelf al aan kunt doen dus zul je hier de komende tijd een serie van 5 artikelen aantreffen. Elk daarvan herbergt 1 van de sleutels. Deze sleutels zullen je absoluut helpen effectiever te werken. Waar dat handig is heb ik mijn eigen aanpassingen gemaakt. Het gaat tenslotte om het resultaat, niet om de methodiek! De komende tijd zal ik de inhoud van dit programma invoegen in mijn dienstenpakket. Daar hoor je binnenkort meer over.

Veel leesplezier. Ik ben trouwens reuze benieuwd wat je in de praktijk met de aangereikte sleutels gaat doen. Laat je het mij weten?

De sleutels worden hieronder gelinkt wanneer ze verschijnen. Abonneer je gratis op mijn eZine – e-mail invullen rechtsboven – of via RSS dan komen ze vanzelf naar je toe.

DE 5 SLEUTEL TOT RUST IN JE HOOFD

[ 1 ] Rigoureus verzamelen

[2] Een Betrouwbaar Systeem

[ 3 ] De juiste middelen

[ 4 ] Kies de juiste actie

[ 5 ] Een Hoger Plan 

Meer artikelen zoals deze ontvangen? Schrijf je hier in voor mijn eZine en ontvang wekeljks waardevolle tips. Plus mijn gratis ebook "Reken af met het Inboxmonster!".

7 gedachten over “Rust in je Hoofd nodig? Ik heb iets nieuws voor je

  1. Pingback: De 5 sleutels voor Rust in je Hoofd – [2] Een Betrouwbaar Systeem

  2. Pingback: De 5 sleutels voor Rust in je Hoofd - [3] Gebruik de juiste middelen

  3. Pingback: De 5 sleutels voor Rust in je Hoofd – [4] Kies de juiste actie

  4. Pingback: De 5 sleutels voor Rust in je Hoofd - [slot] Een Hoger Plan

  5. Pingback: Ontsnap aan de spagaat van de altijd volle TODO lijstMeer focus, beter plannen

  6. Pingback: De 5 sleutels voor Rust in je Hoofd - [1] Rigoureus verzamelenMeer focus, beter plannen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.