Micro review: Slaap je slim! – Guus Pijpers

Ik heb erg weinig tijd – net als jij waarschijnlijk, gewaardeerde lezer. Maar ik lees wel veel boeken. Als ik ze uit heb neem ik me voor om er een review over te schrijven. En dat gebeurt dan vaak niet – je voelt hem aankomen: vanwege het tijdgebrek! Dat kan anders, en dat ga ik proberen middels micro reviews: korte doorverwijzingen naar de boeken die ik gelezen heb, en die je gelezen moet hebben. We zullen eens zien hoe dat gaat…

Tegenwoordig kun je je zelfs slim slapen, wist je dat? Guus Pijpers heeft hier wel wat ideeën over,  zie bijvoorbeeld deze post op lifehacking.nl. Mocht je er meer over willen weten, lees dan vooral het boek dat hij hierover heeft geschreven en dat eerder dit jaar uitgekomen is. Ik heb dat gedaan en kan je zeggen dat het boordevol interessante feiten over de werking van onze hersenen staat. Recente ontwikkelingen in de kennis omtrent de werking van de hersenen worden duidelijk uitgelegd. Dat is de ene helft van het boek. De andere helft van het boek beschrijft een groot aantal praktische tips die je zelf in leven en werk kunt toepassen. Een aanrader!


PROFESSIONAL OF TEAMLEIDER: heb jij -of heeft je team- het veel te druk en wil je minimaal 1 uur per persoon per dag vrijspelen?
Via de artikelen op mijn website lees je al heel veel over wat je zelf kunt doen. Wil je een stap verder dan is ondersteuning vanuit een degelijke basis belangrijk. Ik kan vanuit jarenlange ervaring als trainer/coach die basis bieden. Lees meer over mij, Arjan Zuidhof, kijk wat klanten over mij zeggen, blijf op de hoogte via de mail updates. Of kijk hoe ik jou en je team kan begeleiden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.