Standaard titel

Mis deze gratis productiviteits boosters niet!

AUDIOCURSUS De Begeleide Braindump EN EBOOK Reken Af Met Het Inboxmonster!

BELOFTE – jouw gegevens zijn veilig, ze worden met NIEMAND gedeeld
BONUS – je ontvangt vanaf nu wekelijks een waardevol artikel over hoe jij grip op je informatie en planning houdt. Afmelden is eenvoudig.
EZINE MET WAARDE – WAT ZEGGEN LEZERS?
” Vandaag weer een leuke nieuwsbrief van Arjan Zuidhof. Altijd inspirerende artikelen over het prettiger organiseren van je werk en je dagelijks leven, zonder betuttelend te zijn “ ~ Judith Flapper
” Ik kan het toch niet laten om je even te laten weten hoeveel ik je mailtjes iedere week waardeer! ” ~ Eric Hoekstra
” Alleen al door het lezen van Arjan’s nieuwsbrief, heb ik meer ruimte in mijn hoofd en PC weten te bewerkstelligen. Een aanrader voor iedereen die dagelijks te maken heeft met een overvloed van info via de mail! ” ~ Pauline Hallink, Hallink Training en Coaching

 

Ben jij professional of teamleider..

..heb jij (of je team) het veel te druk en wil je..

..minimaal 1 uur per dag vrijspelen?

Stap 1 richting meer rust en overzicht in je werk is een lege inbox. Speciaal daarvoor heb ik een ebook geschreven waarmee minder tijd aan e-mail besteden realiteit wordt. Stap 2 is meer rust in je hoofd en daardoor minder werkstress. Om daar mee te beginnen heb ik voor jou een korte audiocursus ontwikkeld. Vraag hieronder beiden direct gratis aan!

Mijn aanpak kenmerkt zich door maatwerk en een persoonljke aanpak. Geen knellend systeem aanleren, maar aanwijzingen waar je echt mee verder komt. Het is aan jou of je in actie komt.

 

 

Verdrink niet langer in de informatiestroom!

Mijn naam is Arjan Zuidhof. Ik help professionals en teams die het te druk hebben, om veel tijd te besparen, focus te krijgen en zo meer impact te hebben in het werk dat ze doen.

In de afgelopen jaren heb ik vele manieren om productiever te werken van binnen en buiten onderzocht en zelf uitgebreid toegepast. Van populaire time management methodes tot de software die jij en ik elke dag gebruiken. Inmiddels heb ik een eigen praktische aanpak ontwikkeld waardoor je in korte tijd de Grip op je Inbox terugkrijgt en de Drukte de Baas kunt worden. Mijn aanpak is persoonlijk, to-the-point en begrijpelijk. Ik kan mijzelf snel inleven en krijg snel de vinger achter jouw meest dringende uitdagingen. Daarom gaan we snel de diepte in en zie je al snel resultaat. Je bereikt:

    • een feilloos en 100% betrouwbaar actiesysteem waardoor je ..
    • ..’s ochtends precies weet wat je die dag te doen staat..
    • ..en je met een laser focus precies de juiste dingen doet,..
    • ..dat hierdoor je creativiteit weer alle ruimte krijgt..
    • ..en het plezier in je werk en daardoor ook je leven flink zullen toenemen?

Spreekt je dat aan, kijk dan naar mijn toegankelijke online en intensieve persoonlijke trajecten. Laat je om te beginnen inspireren door het gratis ebook en audiocursus hierboven aan te vragen.

Een hartelijke groet,