Gratis audiocursus

Volg nu de gratis 10-daagse audiocursus “de 5 sleutels voor overzicht en rust in je werk”!

“heel leuk om te doen. Overzichtelijk, nuttig. Super!”

Ben jij een drukbezette professional of zelfstandig ondernemer en herken je het volgende:

  • word je geregeerd door je overvolle mailbox, agenda en planning?
  • zet je je elke dag weer aan je TODO-lijst, terwijl die overvol taken staat die je liever allemaal het raam uit gooit?
  • is een groot deel van je werk wat anderen van je verwachten – en niet wat jij zelf zou willen?
  • wil je heel graag de focus in je onderneming of je baan terugvinden – focus die je al een tijdje kwijt bent?
  • heb je het gevoel eigenlijk helemaal niet met die focus bezig te kunnen zijn (want te druk..)?

Dan is er goed nieuws: vanaf nu is er de geheel gratis 10-daagse audiocursus “de 5 sleutels voor overzicht en rust in je werk”. Dit is een verkorte versie van mijn uitgebreide 5-delige audiocursus.

Wanneer je er klaar mee bent geregeerd te worden door inbox, agenda en planning, én wil je weer lol wilt in je werk.

Wanneer je op zoek bent naar meer overzicht en rust in dat werk en daarbij het evenwicht met de rest van het leven.

En wanneer je daar vandaag mee wil starten. Dan is deze audiocursus voor jou.

Lees snel verder of deze cursus iets voor jou is. Je doet met het volgen van deze cursus namelijk een belofte aan jezelf eindelijk het heft weer in eigen handen te nemen. Je kunt over enkele minuten al aan de slag.

Is het nu tijd om in actie te komen?

 

 

WAT VERWACHT IK VAN JOU?

Ik verwacht dat je .. ja dit is een gratis audiocursus dus wat zou ik nou van jou verwachten? Realiseer je dat je wel je tijd investeert. Het beluisteren van de cursus en uitvoeren van de opdrachten kost je niet bijzonder veel tijd, maar het kost tijd. Volg de cursus daarom alleen wanneer je actief mee kunt en wilt doen – je krijgt huiswerk! En dat je je openstelt voor wat je te horen krijgt.

Wanneer jij klaar bent voor verandering, krijg je erg veel terug voor deze geringe investering van jouw tijd.

 

WAT KUN JE VAN MIJ VERWACHTEN?

Je volgt de audiocursus in de vorm van mp3 bestanden die je per mail ontvangt. In de cursus zul je soms een korte oefening uitvoeren. Bovenal krijg je nieuwe inzichten en zet ik je aan het werk. Je zult meerdere berichten ontvangen waarbij de basis bestaat uit 5 berichten met een audio opname rondom één van de volgende 5 onderwerpen: 1. Grip op je inbox – tem het inboxmonster! 2. Kom in de actiestand – de kunst van het snel gaan beslissen 3. Je focus vasthouden – het belang van de juiste dingen doen 4. Tijd is kostbaar – meer doen in minder tijd 5. Grip op je informatiestromen – laat je tools én je brein voor je werken Daarnaast ontvang je extra informatie en oefeningen ter ondersteuning van de cursus. Het is een compleet geheel en na 10 dagen zul je veel concrete handvatten hebben gekregen om mee aan de slag te gaan. Vind je dat je geen tijd hebt voor een dergelijke cursus of loopt bij jou wat bovenstaande onderwerpen betreft alles juist op rolletjes? Volg de cursus dan liever niet, je zult er weinig uithalen. Krijg je daarentegen bij minimaal één van bovenstaande onderwerpen het idee “hee, daar kan ik wel een zetje gebruiken!” meld je dan zeker aan!

 

 

Het volgen van de cursus kost je dus tijd: de opnamen duren rond 10 minuten per cursus. Plus je zult met het huiswerk aan de slag gaan. Geen uren per onderdeel hoor. Dat kàn het wel worden wanneer je voor je zelf verder op onderzoek uitgaat. Doe je dat, dan is dat natuurlijk een bijzonder goede investering in jouw kostbare tijd waar je al snel de voordelen van gaat ondervinden. Dus ja, het kost tijd, maar levert des te meer op.

 

WAT ZEGGEN ANDEREN?

” Ik vond het heel leuk om te doen. Overzichtelijk qua tijd en leuk om zo ‘aan de hand’ (aan het oor?;-) ) te worden genomen. De opbouw vond ik goed en nuttig. En ik heb inderdaad al mijn taken nu op één punt, super!”
Christien Innikel

 

 

WAT LEVERT DEZE CURSUS JE OP?

Deze cursus levert je belangrijke inzichten op de 5 verschillende onderdelen die behandeld worden. Op het ene zal dat wat meer zijn dan een ander, dat is voor iedereen verschillend. Wel krijg je op alle onderdelen concrete handvatten, aanwijzingen en opdrachten waar je meteen mee aan de slag kunt.  Je zult jouw gewoontes op de verschillende in de cursus behandelde vlakken onder de loep leggen en gaan inzien waar voor jou de verbetering zit. Wanneer je je tijd er in investeert, zul je al tijdens de cursus verbeteringen gaan merken.

Klinkt goed? Meld je dan hier aan en start vandaag nog met het eerste onderdeel van de cursus!

Dan spreek ik je meteen.

Met een hartelijke groet,

 

 

 

 

 

 

 


 

Vraag hier “de 5 sleutels voor overzicht en rust in je werk” audiocursus aan!

10-daagse audiocursus per e-mail

BELOFTE – jouw gegevens zijn veilig, ze worden met NIEMAND gedeeld
BONUS – je ontvangt tevens vanaf nu wekelijks een waardevol artikel over hoe jij grip op je informatie en planning houdt. Afmelden is eenvoudig.
ERVARINGEN VAN LUISTERAARS VAN ARJAN’S AUDIOCURSUSSEN
” Het was voor mij hele goede manier van kennis opdoen, ook door je prettige stem. En een schop onder de kont om echt in actie te komen. ”
Alwin Lichtendahl, Systems Engineer bij provincie Flevoland
“ Een tijdje terug heb ik de audiocursus van Arjan gevolgd en daar ben ik nog steeds blij mee! (..) Ik ben een aantal dingen echt anders gaan doen: zo leeg mogelijk houden van mijn mailbox door het in de door Arjan aangegeven ‘archieven’ op te slaan. En dat geeft rust en ruimte! Arjan, bedankt! ”
Mariska van der Meulen, GOOLS|professional branding

 

Share