Gratis ebook

 Overvolle inbox? Met de tips in dit gratis ebook zit je binnen de kortste keren op ‘inbox zero’!

 

[ Lezersreactie ] “Alleen al door het lezen van Arjan’s nieuwsbrief, heb ik meer ruimte in mijn hoofd en PC weten te bewerkstelligen. Een aanrader voor iedereen die dagelijks te maken heeft met een overvloed van info via de mail! “
Pauline Hallink, Hallink Training en Coaching

Veel mensen werken helemaal vanuit hun e-mailbox. Realiseer je wel dat je dan vooral andermans werk aan het uitvoeren bent. Met de handvatten in dit korte en overzichtelijke ebook krijg je inzicht in hoe jij je meer gaat met je eigen werk kunt bezighouden. Daarvoor is een lege inbox van groot belang! Stap voor stap laat ik je zien hoe je je e-mail ontstijgt en weer grip krijgt op je werk.

Alvast heel veel leesplezier gewenst! Graag hoor ik wat jij van het e-boek vindt. Je bereikt mij op op arjan [op] arjanzuidhof [punt] nl. Ook wanneer je nog vragen hebt naar aanleiding van de inhoud ben je daar op het juiste adres.

 

Vul hier onder je naam en e-mailadres in.

Na bevestiging ontvang je direct de downloadlink in je mailbox. Als extra kado ontvang je tijdelijk bij het ebook mijn mini audiocursus “De Begeleide Braindump” voor snel overzicht over je TODO’s en projecten en daardoor een rustig hoofd.

AUDIOCURSUS “De Begeleide Braindump” EN EBOOK “Reken Af Met Het Inboxmonster!”

<  

BELOFTE – jouw gegevens zijn veilig, ze worden met NIEMAND gedeeld
EZINE MET WAARDE – WAT ZEGGEN LEZERS?

” Ik kan het toch niet laten om je even te laten weten hoeveel ik je mailtjes iedere week waardeer! “Eric Hoekstra

” Alleen al door het lezen van Arjan’s nieuwsbrief, heb ik meer ruimte in mijn hoofd en PC weten te bewerkstelligen. Een aanrader voor iedereen die dagelijks te maken heeft met een overvloed van info via de mail! “

Pauline Hallink, Hallink Training en Coaching

Als bonus ontvang je vanaf nu wekelijks mijn gratis eZine Effectief Werken, met daarin iedere keer een nieuw waardevol artikel. Mocht je daar geen prijs op stellen, prima: in iedere uitgave van het eZine kun je eenvoudig uitschrijven.

LET OP: Ontvang je niet direct een bevestigings e-mail, dan is het bericht hoogstwaarschijnlijk in je spambox terecht gekomen. Controleer daar dan op. Wanneer je de de afzender aan de contactlijst toevoegt zal dit niet weer gebeuren.

Share