Doorbraaktraject kort – hervind je focus!

Ben jij een ondernemer of manager en vind jij het lastig steeds de juiste keuzes te maken in je werk, helder te hebben wat je NU het beste kunt doen? Wat NU de beste besteding van jouw kostbare tijd is? Je inbox staat bomvol mails waar je nog ‘iets’ mee moet. Die volle agenda grijnst je elke ochtend toe, doordat je overal ‘ja’ op zegt en daardoor alle flexibiliteit verloren bent. Terwijl het werk waar je zelf voor gekozen hebt – en waar kansen in overvloed zijn – juist erg leuk is! Hoe hervind je je focus en kom je tot een doorbraak: tijdens de een kort Doorbraaktraject!

Wat zou het voor je betekenen om in korte tijd een super concreet Plan van Aanpak te krijgen waarmee je direct verbetering in die vervelende situatie gaat brengen? Klinkt goed? Lees dan door!

 

STEL JE VOOR HOE HET KAN ZIJN…

Stel je voor dat je wèl ’s ochtends direct aan de slag gaat met de juiste dingen. Waardoor je het gevoel krijgt veel meer met voor jou belangrijke dingen bezig te zijn. Bedenk eens hoeveel rust en energie het gaat geven wanneer jouw inspanningen veel meer impact hebben. Zo moeilijk is dat niet voor elkaar te krijgen. Je hebt alleen een zetje nodig in de goede richting. Die zet ga ik jou geven.

stoppen met e-mail? of minder e-mail?Uit onderzoek  blijkt dat alleen al je e-mail uitzetten tijdens je werk, je stressniveau aanzienlijk vermindert. We zijn heel goed gevonden in het direct aan de slag gaan met nieuwe e-mails, nieuwe informatie. Zijn vaak zelfs trots dat we zo snel reageren. Gevolg is wel dat we gedreven worden door urgentie en het uitvoeren van andermans agenda – ergens zijn we gestopt met NADENKEN OVER ons werk. Het is ook zo makkelijk je te laten meevoeren, juist omdat je dan niet hoeft na te denken. Denken is, pfff, best vermoeiend. Herkenbaar?

 

IN KORTE TIJD – JOUW PERSOONLIJK PLAN VAN AANPAK

Wil je snel een flinke verbetering brengen in die situatie, onder deskundige en persoonlijke begeleiding? Dan is het Doorbraaktraject voor jou bedoeld! De combinatie van 1 dag samen hard werken en sparren,onbeperkte e-mailcoaching en enkele telefonische momenten maakt dit tot een krachtig geheel.

 

DE BASIS: DOORBRAAKDAG

De kern van dit korte traject vormt de Doorbraakdag. Met een ervaren effectiviteitscoach in een rustige en sfeervolle omgeving een dag lang kijken waar de angel zit. Plannen maken, sparren. Onder het genot van heerlijke catering een dag hard aan de slag met jouw uitdaging. We gaan flink meters maken. Je krijgt allerlei concrete handvatten aangereikt en waar mogelijk ruimen we bestaande problemen direct op. De dag eindigt in een concreet Plan van Aanpak. Een Plan dat je daarna gaat gebruiken om zelf dóór te gaan.

De dag wordt vooraf gegaan door een uitgebreide intake en opgevolgd door enkele telefonische bijeenkomsten. Aan het eind dit traject (in de regel 6-8 weken) heb je je focus hervonden en ben je klaar om met het Plan in de hand zelf verder te gaan op het tijdens de Doorbraakdag al ingezette pad.

 

DIT KRIJG JE ALLEMAAL

 • uitgebreide intake – we gaan voorbereid aan de slag
 • 1 dag (10:00 uur – 18:00 uur) helemaal erop gericht jouw uitdaging(en) te lijf te gaan. De dag eindigt met een concreet Plan van Aanpak
 • tijdens de Doorbraakdag (op een mooie locatie in de Randstad of het midden van het land voorzien van goede catering) werken we een concreet en persoonlijk Plan van Aanpak voor jou uit. Je gaat hier na afloop mee naar huis en gaat er de dag erna meteen mee aan de slag (maak je agenda vast leeg)…
 • …huiswerk dus! Je gaat na afloop actief aan de slag. Tijdens de dag heb ik een indruk waar de punten zijn die jou het snelst resultaat zullen opleveren. Daarop zet ik jou aan de slag. Je avontuur eindigt niet om half zes ’s middags, het gaat dan pas echt beginnen
 • onbeperkte e-mail ondersteuning tijdens het gehele traject
 • na 2-3 en nogmaals na 4-5 weken telefonische bijeenkomst om op stoom te blijven
 • een telefonische evaluatie na 2-3 maanden: waar sta je nu, zijn er nog knelpunten die we direct kunnen oplossen, hoe zet je de next step?

Je wordt gecoacht door Arjan Zuidhof, ervaren persoonlijke-effectiviteitscoach met als kernthema’s omgaan met Inbox, Informatie en Inspiratie.

 

DIT LEVERT HET JOU OP

 • je krijgt véél meer focus en daardoor meer impact
 • een nieuwe, krachtige en praktische manier om overzicht te krijgen over alles wat je nog moet en wilt
 • veel minder tijd bezig met e-mail, dingen opzoeken en andere administratieve ballast
 • tijdsbesparing van een half uur tot soms wel 2 uur per dag
 • meer gaan denken OVER je werk zodat je veel minder AAN je werk hoeft te denken
 • kortom: direct meer rust in je hoofd en overzicht over je werk

 

JOUW EXTRA’S

 • je ontvangt na onze overeenstemming direct het ebook “In 5 stappen de chaos in je werk onder controle” t.w.v. € 47,= en..
 • ..een van deze 5 audiotrainingen naar keuze t.w.v. € 97,=
 • daarnaast kun jij na dit Doorbraaktraject 1 jaar lang tegen een aantrekkelijke korting van 20% gebruik maken van alle overige diensten en producten van Arjan Zuidhof

 

HANDIG OM TE WETEN

 • mijn aanpak is er op gericht snel tot de kern en snel tot resultaat te komen. Dit is dan ook mijn kracht – zeggen ook mijn klanten. Uitgebreid graven in het verleden komt er niet aan te pas. Blijvend resultaat in de toekomst is waar het om draait
 • deelname aan het Doorbraaktraject vergt een flinke investering. Maar: deze op maat gesneden begeleiding is dan ook vele malen effectiever dan een groepstraining. Je hebt deze investering zó terugverdiend.
 • tijdens de Doorbraakdag – kern van dit korte traject – werken we NIET op jouw eigen werkplek(*), tenzij dit echt niet anders kan

 

1 MOMENT NOG

Deze intensieve dag is niet voor iedereen op dit moment de meest geschikte begeleiding. Ik zoek mensen die er klaar MEE zijn geleefd te worden en klaar VOOR zijn hun situatie op de schop te nemen. Daarom vindt voorafgaand aan dit Doorbraaktraject een telefonische intake met mij plaats. Wanneer ik denk dat deze begeleiding in jouw situatie niet de meest geschikte vorm is zal ik je dat zeggen. Als ik de mogelijkheden zie, wijs ik je op een andere vorm van begeleiding door mij of een andere professional in mijn netwerk.

 

 

Zet nu de volgende stap en vraag onderstaand een telefonisch intake gesprek aan voor jouw Doorbraak!

(*) Op deze dag zal ik je prikkelen na te denken over zaken rond je werk waar je normaal niet mee bezig bent. We gaan tenslotte een Doorbraak creëren. Het is veel gemakkelijker wanneer je dit doet in een omgeving waar je normaal niet bent, en zeker niet waar je elke dag weer aan het werk bent. Wanneer je begeleiding op de werkplek wilt, volgen we een andere insteek. Daarvoor kun je trouwens wel bij mij terecht, neem gerust contact op.