De Drukte De Baas – je werk onder controle

TODO lijst - altijd overvol

Altijd te veel te doen en alles al geprobeerd?

moderne timemanagement training

Ben jij een professional die steeds weer aanloopt tegen niet gehaalde deadlines, overvolle inboxen en uitpuilende agenda’s?

Teveel beloftes die jij of je team maar lastig kunt waarmaken? En begin je òòk iedere dag met een TODO lijst die aan het eind van de dag alleen maar groter is geworden? Slimmer werken is nodig om uit deze spagaat te raken. Helaas helpen de standaard time management truuks van voorheen niet meer. Er is meer nodig dan dat.

Na iedere vakantie, na ieder nieuwjaar, wil je het graag anders doen. Toch ga je al snel met lood in je schoenen weer aan het werk omdat je opziet tegen de chaos die daar blijkbaar bij hoort.

Wat loopt er nu scheef? Nou, herken je 1 (of meer!) van de volgende punten?

  • uit een soort onbewust schuldgevoel plan je de hele agenda bij voorbaat vol. Je zou eens gaan lanterfanten!
  • je hebt moeite om ongestoord te focussen op 1 ding tegelijk
  • sterker nog: je denkt dat je prima kunt multi-tasken en hebt Facebook, Twitter, Google+ én je e-mail programma de hele tijd openstaan. Ondertussen ben je met je echte werk bezig, of althans je probeert dat te doen
  • je vindt het lastig om alles wat op je afkomt zo te verwerken dat het meteen uit je hoofd is

Hoe pak je dat nou slimmer aan?

Eigenlijk is het niet eens zo ingewikkeld veranderingen in gang te zetten. Je hoeft in ieder geval geen dikke boeken te lezen voordat je van start kunt. Wel is het handig te realiseren dat harder werken het verschil niet gaat maken. Om die reden gaat het aloude time management waarin je meer dingen in minder tijd dient te ‘proppen’ jou niet helpen. Twee punten zijn wèl essentieel:

  • de motivatie om echt iets aan te veranderen. Gelukkig ben jij super gemotiveerd, anders had je het niet tot hier gered met lezen (wacht, wacht, niet wegklikken nu!)
  • je hebt de juiste middelen en inzichten nodig om mee aan de slag te gaan

Je voelt hem al aankomen: die middelen en nieuwe inzichten krijg je van mij! 

Tijdens 1 dag “De Drukte De Baas” gaan we hard met dit onderwerp aan de slag.

Deze training voorziet je van super concrete handvatten waarmee je  direct zelf aan de slag kunt gaan.

Een hele dag lang profiteer je van al mijn kennis rondom slim omgaan met de beperkte tijd die we nou eenmaal hebben. Praktische voorbeelden en live demonstraties wisselen elkaar in hoog tempo af. Ook ga je zelf al direct met de stof aan de slag door middel van praktische oefeningen. Neem je laptop mee, want we gaan direct in jouw eigen systeem de nodige verbeteringen aanbrengen.

Oftewel: deze dag is een afwisselend geheel van informatie, tips, demonstraties en praktisch bezig zijn.

Je gaat dan ook naar huis met een ruime hoeveelheid nieuwe inzichten waar je ook na de training mee aan de slag kunt.

 

WAT LEVERT DEZE TRAINING JOU/JULLIE OP?

 inzicht in hoe je al je taken en projecten overzichtelijk bijhoudt. Zonder gevaar dat je nog iets belangrijks over het hoofd ziet

 een manier waarbij je alles wat op je afkomt zo verwerkt dat het meteen uit je hoofd is. Alleen al deze tip levert je ontzettend veel rust op

 je gaat op een andere manier kijken naar de dingen waar je mee bezig bent. Hierdoor ga je veel sneller beslissingen nemen en houd je je systeem eenvoudig schoon en bij-de-tijd

 

 je gaat zelf aan de slag met een manier waarop je je hoofd helemaal leegmaakt van al die ideeën. Zodat ze tijdens deze dag zelf al op papier komen en uit je hoofd zijn. Dat geeft een hoop rust, en net zo belangrijk: daardoor weet jij precies wat je doelen zijn voor de komende tijd

 het beste van verschillende en goed werkende effectiviteits methodes

 

Na afloop van deze praktische training vol waardevolle tips kun je zelf direct aan de slag met alle nieuw verworven inzichten.

Dat is dan ook wat ik van jou verwacht: zelf in actie komen. Je leven is na de training niet opeens op magische wijze veranderd. Het begint dan pas! Alleen door zelf in de periode na de training met de informatie aan de slag te gaan, haal je het uiterste er uit. Gelukkig zat het met jouw motivatie goed, toch zeg ik het nog maar even voor de zekerheid ;-) Ik van mijn kant geef je alle tricks of the trade en ben er dan ook van overtuigd dat je met plezier een pad naar verandering in gaat zetten. Ik zal dan ook enige tijd na de training contact met je opnemen om te kijken of je zelf nog met deze verandering bezig bent. Indien je dat lastig vindt zal ik je nog tijdens dat followup gesprek proberen in de juiste richting te sturen.

 

IK WIL MET MIJN TEAM KOMEN

Wil je met een groep komen, bijvoorbeeld je team? Van harte welkom. Je kunt iedereen hieronder afzonderlijk aanmelden (zodat ik iedereen persoonlijk van de juiste informatie kan voorzien). Wel is het waarschijnlijk financieel aantrekkelijker – en voor jullie veel gemakkelijker – wanneer ik de training bij jullie op locatie verzorg. Neem dan even contact op.

 

BONUSSEN

Alle deelnemers ontvangen de korte audiocursus “De begeleide braindump” ter waarde van € 37 die je een proces aanleert om je hoofd gemakkelijker leeg te krijgen van alle losse eindjes die daar soms in rond blijven zweven

Aanbieding: deze training als in-company workshop van 3 uur tijdelijk voor slechts 895 ex BTW in de Randstad. Neem contact op (gegevens hieronder) voor informatie!

AANMELDING 1-DAAGSE DE DRUKTE DE BAAS

Hieronder kun je je apart aanmelden voor De Drukte de Baas, onderdeel van de 2-daagse training Grip op je Inbox, de Drukte de Baas. Deze training wordt regelmatig verzorgd een mooie locatie in Den Haag.

Je investering in deze waardevolle trainingsdag bedraagt slechts € 347 ex BTW. Ik heb dit bedrag bewust laag gehouden om iedereen in de gelegenheid te stellen mee te doen.

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt bericht zodra er weer een training gepland is!