Timemanagement training

Uit onderzoek blijkt dat de hoeveelheid e-mail de komende jaren blijft stijgen, dat het aantal mensen met burn-out inmiddels de pan uit rijst en een groot deel van de werknemers zeer veel stress ervaart. De nieuwe 2-daagse training Grip op je Inbox, de Drukte de Baas is een timemanagement training die precies die issues aanpakt. Een doortimmerd geheel dat je vele handvatten geeft om iedere dag zonder stress je inbox, je agenda en actielijst iedere dag weer ter hand te nemen. Met aandacht voor jouw persoonlijke situatie, dus zonder je een rigide systeem op te dringen dat voor jou niet werkt. Je brein zal je belonen met meer rust in je hoofd!


GRIP OP JE INBOX – DAG 1. DE BASIS

Krijg je veel te veel mail en ben je daar veel te lang mee bezig? Je inbox altijd te vol – ook al probeer je het echt! Ervaar je daardoor van tijd tot tijd stress? Gelukkig is er Grip op je Inbox: de eerste dag van mijn nieuwe 2-daagse training. Een dag vol praktische informatie van een ervaren trainer, gecombineerd met zelf praktisch aan de slag gaan. In één dag leg je de basis om de grip op je e-mail terug te claimen. Het roer weer zelf in handen te nemen. Na afloop weet je hoe je inbox snel leegkrijgt en belangrijker: houdt. Je krijgt heel veel nieuwe inzichten en een compleet stappenplan. Je zult vanaf nu minder tijd in je inbox door gaan brengen en meer tijd overhouden voor het werk dat er echt toe doet. Bovendien zet ik je aan het denken over dat werk: niet alles hoeft gedaan. We zullen onderzoeken wat echt belangrijk is, en wat je net zo lief achterwege laat. Je zet op de dag zelf direct de eerste praktische stappen in je eigen mailbox om dit allemaal voor elkaar te krijgen. Neem dus je laptop/tablet mee.

DATUM: regelmatig op een mooie en bereikbare locatie in Den Haag.

>>> meer info over de inhoud van deze trainingsdag >>>

 

DE DRUKTE DE BAAS – DAG 2. HET VERVOLG

Heb je eenmaal een goede grip op je e-mail, dan is het tijd voor het vervolg, het volgend level: zorgen dat je mail, agenda en taken – kortom je hele werkpakket – in evenwicht blijven. Daarvoor is meer nodig dan snel en effectief je mail weten te verwerken. We gaan tijdens ook deze weer praktische workshop aan de slag om een degelijk systeem neer te zetten waar je iedere dag weer profijt van hebt. Ik laat je de finesses van het gebruik van een goede takenlijst zien en hoe je deze effectief naast je agenda kunt gebruiken. Ook leer je om eenvoudiger nee te zeggen zonder schuldgevoel. Na deze dag vergeet je nooit meer iets, kom je al je beloftes op tijd na en mochten je projecten de afgesproken datum overschrijven dan weet je dat in ieder geval ruim op tijd. Je krijgt veel meer rust in je planning en dat geeft vanzelf meer rust in je hoofd. Neem ook voor deze training je laptop/tablet mee, want een aantal zaken zullen we direct implementeren.

DATUM: regelmatig op een mooie en bereikbare locatie in Den Haag.

>>> meer info over de inhoud van deze trainingsdag >>>

 

MOET IK NAAR BEIDE TRAININGEN?

Beide trainingen vormen een logisch en samenhangend geheel. Wel kun je beide trainingen prima los van elkaar volgen. Is e-mail niet je grootste uitdaging, maar de planning wel, kom dan vooral naar De Drukte de Baas. Loopt daarentegen je e-mail de spuigaten uit, en is tegelijk je takenlijst bijhouden geen punt? Kom dan naar Grip op je Inbox. Toch raad ik je aan om als het even kan beide trainingsdagen te bezoeken. De informatie die je tijdens beide dagen krijgt is helemaal op elkaar afgestemd. De basis die op dag 1 gelegd wordt in combinatie met de verdieping op dag 2 zorgt ervoor dat je alles veel beter kunnen onthouden. Daarnaast blijkt dat door herhaald bezig te zijn met een onderwerp je alles veel gemakkelijker jezelf eigen kunt maken. Vandaar ook dat er enkele weken zitten tussen de trainingen; tijd waarin je intensief met alles aan de slag gaat.

 

IK WIL MET MIJN TEAM KOMEN

Wil je met een groep komen, bijvoorbeeld je team? Van harte welkom. Je kunt iedereen hieronder afzonderlijk aanmelden (zodat ik iedereen persoonlijk van de juiste informatie kan voorzien). Wel is het waarschijnlijk financieel aantrekkelijker – en voor jullie veel gemakkelijker – wanneer ik de training bij jullie op locatie verzorg. Neem dan even contact op.

 

BONUSSEN

Alle deelnemers ontvangen de volgende aantrekkelijke bonussen:

 • de uitgebreide audiocursus “In de actiestand komen” ter waarde van € 97. Deze cursus bestaande uit een intensieve training van 1 uur in mp3 formaat bereid je alvast voor op de 2-daagse. Zo ga je meer rendement halen uit de training
 • de korte audiocursus “De begeleide braindump” ter waarde van € 37 die je een proces aanleert om je hoofd gemakkelijker leeg te krijgen van alle losse eindjes die daar soms in rond blijven zweven

Je ontvangt de bonussen meteen na je aanmelding en betaling (toegang tot de Facebook groep eerst zelf aanvragen, je krijgt dan snel toegang) zodat je direct aan de slag kunt zijn met de voorbereiding op de 2-daagse! Speciale bonus: meld je je nu aan, dan ontvang je een persoonlijke VIP-sessie via telefoon of Skype van 30 minuten waarin je mij jouw grootste uitdaging kunt voorleggen en je minimaal 1 inzicht krijgt om mee aan de slag te gaan. Deze korte intensieve sessie zal je een grote boost geven op iets waar je nu vaak tegen aanloopt. Wanneer je wilt plannen we deze sessie op de korte termijn alvast in. Meld je hieronder dus meteen aan om je VIP sessie te claimen.

 

NOG EVEN WAT HET JE ALLEMAAL OPLEVERT

Heel in het kort levert bijwonen van deze 2-daagse je minimaal op:

 • je mail sneller verwerken, op de automatische piloot
 • minder tijd in je inbox
 • meer rust in je hoofd
 • meer tijd voor belangrijke zaken
 • perfect overzicht over al je taken en projecten
 • de bovengenoemde bonussen
 • en natuurlijk bespaar je jezelf hiermee alleen al ontzettend veel tijd!

 

AANMELDING 2-DAAGSE

Hieronder kun je je direct aanmelden voor de 2-daagse training. Apart aanmelden voor Grip op je Inbox of De Drukte de Baas? Volg dan de betreffende link (LET OP: je mist dan wel de bonus-audiocursus “In de actiestand komen” en het recht op een VIP sessie. Je investering in de 2-daagse bedraagt € 649 ex BTW (€ 347 voor 1 dag).

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt bericht zodra er weer een training gepland is! Wil je trouwens zelfstandig en vanuit huis of kantoor direct aan de slag, dan is mijn uitgebreide 5-delige audiocursus ook een goede mogelijkheid.

 1. JA, ik wil graag naar de 2-daagse GOJI/DDDB
 2. (verplicht)
 3. (verplicht)
 4. (geldig e-mail adres)
 

cforms contact form by delicious:days

Share