Begeleiding

Lees wat Jantien Dubbeldam, Informatiespecialist Muziek en Dans bij Mediatheek ArtEZ en voorzitter van de NVMB over de online training die zij herfst 2012 bij Arjan gevolgd heeft:

“ik kan volmondig beamen dat de online begeleiding voor mij geholpen heeft, ook voor de langere termijn! Ik ben benieuwd hoe het over een jaar is, maar ik heb daar alle vertrouwen in. En dat het me rust geeft is nog het allerfijnste.”

 


 

 

Mijn dienstverlening kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak.

Te vaak wordt een team “op cursus” gestuurd zonder dat dit in een strategie ingebed wordt. Kortgezegd is dit vaak een verspilling van tijd (het kost je snel een dag) en geld (groepstrainingen gaan vaak tegen een prijs per medewerker). Het nadeel is ook dat je vaak veel hoort wat helemaal niet op jouw van toepassing is. Bij mij is ALLES op jouw en jullie situatie gericht. Al mijn kennis staat tijdens de training helemaal voor jullie ter beschikking. Hierdoor is dit de meest effectieve manier waarop ik jou kan helpen. Zie mijn begeleiding als een moderne vorm van timemanagement. Neem gerust contact op om er snel achter te komen of ik jou verder kan helpen. Lees gerust door wanneer je interesse gewekt is.

 

PERSOONLIJKE BEGELEIDING – MIJN AANPAK

Hieronder een beschrijving van hoe trainingen bij mij meestal verlopen. Deze trainingen kunnen vanzelfsprekend individueel en in teamverband uitgevoerd worden.

 

TRAINING OP LOCATIE/WERKPLEK

We gaan samen aan jouw bureau zitten – of indien gewenst op een externe vergaderlocatie. Vanuit je huidige werkwijze kijken we welke aanpassingen het best bij jou passen. Hoe ziet deze begeleiding er uit? Dat hangt helemaal af van jou! We gaan je doelen inventariseren, je leert een effectieve manier om al je taken te beheren, of we gaan je mailbox leegruimen en zorgen dat die vanaf nu leeg blijft. We duiken al snel de diepte in, en komen daarom direct tot resultaat: door kort te inventariseren hoe jij NU werkt, kan ik direct met aanwijzingen en tips zal geven hoe je dingen anders kunt aanpakken. Aan de orde kunnen komen zaken als email, actielijsten, planning en afspraken maken, samenwerken aan documenten, web- en andere programma’s die jouw werk een stuk handiger maken. Dit geheel aangepast op jouw behoefte. Mijn specialisme ligt hierbij op twee vlakken:

  1. het beheren van e-mail en informatiestromen, ofwel Grip op je Inbox (klik voor alle informatie)
  2. her hervinden van je focus. Vaak is het lastig de link te leggen tussen je acties van vandaag en het bereiken van doelen die nog ver weg lijken. Echt productief zijn betekent nu werken aan wat je later wilt bereiken. Ook al is het doel nog ver weg, of draagt je actie niet direct zichtbaar bij aan je doel. Ik noem dit De Drukte de Baas

WINST: slim omgaan met email en andere informatie stromen bespaart je allereerst veel tijd. Daarnaast ga je inzien hoe dat wat je NU doet veel eenvoudiger bijdraagt aan je eigen lange termijn doelen.

 

ONLINE TRAINNG

Veel van mijn klanten train ik online, meestal via Skype. Dit heeft grote voordelen: we hebben beiden geen reistijd, wat de training veel betaalbaarder maakt. Doordat we elkaar zien, kunnen schermdelen en bestanden uitwisselen is er een hoge mate van interactie. In korte tijd (vaak al 3 sessies!) kan ik zo met jou een groot resultaat bereiken.

 

WAT LEVERT HET OP?

Een hele effectieve manier van werken die helemaal op jouw situatie is toegespitst. Hoe pakken we het aan? Iedere situatie is weer anders: de een wil getraind worden op de eigen werkplek, een ander voelt zich prettiger op een externe vergader locatie. Afhankelijk van jouw vraag kun je na 1 dagdeel (plm. 3.5 uur) al voldoende nieuwe inzichten hebben om mee aan de slag te gaan. Vaak is het effectiever om herhaalmomenten in te bouwen. De online coaching is daarbij heel behulpzaam. Of werk je liever juist een volledige dag aan jezelf om daarna met de nieuwe inzichten verder te gaan? Dat kan via een Doorbraaktraject Kort!

In ieder geval gaan we:

  1. de training via een telefonische intake voorbereiden …
  2. ontmoeten wij elkaar 1-op-1 op een door jou gekozen locatie of online en …
  3. ontvang je 2 maanden e-mail ondersteuning voor vragen die later opkomen …
  4. tenslotte houden we na 2 maanden na het laatste contactmoment een telefonische evaluatie. Alle vragen die nog zijn blijven liggen zal ik dan beantwoorden

Vul het informatie formulier hieronder vrijblijvend in. We kijken dan welke aanpak bij jou past. Tot binnenkort?

Een hartelijke groet,