Online audiocursus “Begeleide braindump”

Ben jij een drukbezette ondernemer of professional en herken je het volgende:

  • je vergeet (te) vaak dingen te doen, doet ze te laat, en vergeet toezeggingen die je aan anderen deed
  • je hebt vaak allerlei plannen die veel minder snel gestalte krijgen dan je zou willen. Of
  • je blijf juist maar doormalen over van alles en nog wat, zonder besluiten te nemen of in actie te komen

Het kan gaan om kleine dingen zoals de auto die nodig naar de garage moet, die lang vergeten tandarts afspraak, en de mails die in je inbox maar vooral ook in je hoofd rondcirkelen. Beloftes en toezeggingen die je vergat, waardoor de stress nog meer toeneemt. Kortom, je hoofd loopt over.

 

DUMP JE BREIN

Op zulke momenten is het hoog tijd voor een braindump! Die braindump is een ideale manier om alles wat in je hoofd rondwaart op papier en daardoor helder te krijgen. Niet om daarmee een nieuwe TODO lijst te creëren. Wel om inzicht te krijgen in wat je dwarszit, wat je irriteert, wat te langzaam gaat en waar je meer mee zou willen doen. En als hulpmiddel om daarna weloverwogen besluiten te nemen. Zaken aan je actielijst toe te voegen zodat je ze niet vergeet; je doelen weer helder op het netvlies hebt gekregen. Kortom: je brein dumpen.

Herkenning tot zover? En kun je wel wat meer rust in je hoofd gebruiken? Dan is er goed nieuws: ik heb een praktische online audiocursus ontwikkeld waarin ik je bij de hand neem en je precies laat zien hoe je deze uitdagingen de baas wordt. Stap voor stap ga je onder mijn leiding aan de slag. Geen theorie, dit is puur praktijk en een serie concrete oefeningen.

 

ONLINE AUDIOCURSUS?

Ja. Dit is een online cursus die bestaat uit een downloadbare opname in mp3 formaat + complete transcriptie van de tekst. Je kunt de braindump uitvoeren wanneer het jou uitkomt, en zo vaak als je wilt. Daarnaast krijg je een stappenplan waarmee je de braindump in je werkroutine gaat opnemen, plus extra informatie in de vorm van enkele artikelen die sommige onderwerpen wat verder uitdiepen. De audio opname is in totaal zo’n 40 minuten lang. Door de aard van de oefeningen kun je echter, zeker de eerste keer dat je de braindump uitvoert, beter op anderhalf uur ononderbroken tijd rekenen.
Kortom: deze braindump is een thuisstudie pakket, waar je direct mee aan de slag kunt!

Ik voer deze braindump vaak uit tijdens mijn trainingen. Keer op keer geeft dat enthousiaste reacties, en pagina’s vol met allerlei dingen je je herinnert, die je eerder vergeten was en ook grotere dingen zoals de Droomzolder die al 5 jaar vooral in je hoofd zit.
Nu, met de online cursus, is deze braindump voor iedereen beschikbaar gemaakt.

 

PREVIEW

Klik op onderstaande koptelefoon en je hoort een korte mini cursus “de braindump uitvoeren”. De braindump is (in een veel uitgebreider versie) onderdeel van een van mijn andere audiocursussen. Je krijgt hiermee een indruk van wat je kunt verwachten.

RESULTAAT

Na de braindump heb je weer een helder hoofd en dito actielijst. Plus je hebt een hulpmiddel in handen om vanaf nu steeds weer rust te krijgen wanneer het onrustig is in je bovenkamer.

Nog even op een rij wat je bij deze braindump audiocursus allemaal krijgt:

  • een audio opname in mp3 formaat, de basis van de cursus
  • transcriptie van de opname waarin de complete tekst uitgewerkt is
  • enkele verdiepende artikelen
  • een stappenplan om de braindump als nieuwe gewoonte te gaan toepassen
  • toegang tot het besloten online SleutelTeam

Deze cursus heb ik speciaal voor een ontzettend lage investering beschikbaar gemaakt. Ik wil dat zoveel mogelijk mensen van de resultaten van de braindump kunnen profiteren. Je betaalt daarom slechts € 47 incl. BTW.

 

WAT ZEGGEN ANDEREN?

 

” Ik ben altijd op zoek naar manieren om het werk effectiever te doen, en heb verschillende methodes uitgeprobeerd. Toch is het lastig om in de waan van de dag je daar altijd bewust van te zijn. Ik heb daarnaast bijna geen tijd om boeken te lezen en daarom heb ik jouw audiocursus gevolgd. Het was voor mij hele goede manier van kennis opdoen, ook door je prettige stem. En een schop onder de kont om echt in actie te komen. ”
Alwin Lichtendahl – Systems Engineer bij provincie Flevoland

 

“Een tijdje terug heb ik de audiocursus van Arjan gevolgd en daar ben ik nog steeds blij mee! Vanuit mijn werk als zelfstandig coach, trainer en adviseur werk ik aan enorm veel verschillende projecten, natuurlijk allemaal door elkaar. Ik weet dat focussen belangrijk is, maar hoe doe je dat dan? Tijdens de cursus ontdekte ik dat het heel functioneel is om van tevoren je week en dag te plannen, maar ook dat er systemen bestaan die je juist daarbij helpen. Waardoor je meer tijd kunt besteden aan je eigenlijke werk en minder ‘rondjes draait’, omdat je weet wat er nog op je ligt te wachten, maar wanneer pak je wat aan..?
Ik ben een aantal dingen echt anders gaan doen: zo leeg mogelijk houden van mijn mailbox door het in de door Arjan aangegeven ‘archieven’ op te slaan, plannen van mijn werkzaamheden met behulp van Toodledo, waardoor ik een goed overzicht heb over mijn projecten en bijbehorende taken. De eerste stap daartoe was de ‘Mindsweep’, heerlijk om mijn hoofd leeg te maken. En dat geeft rust en ruimte! Arjan, bedankt!”
Mariska van der Meulen Power2Blossom

 

EEN RUSTIG HOOFD – DIRECT AAN DE SLAG!

 

INTRODUCTIEKORTING – Ter introductie geldt tijdelijk een korting van  € 10! Deze braindump kost je nu dus slechts € 37 incl. alles. Daarmee is aanschaf volgens mij een echte no-brainer (geen grap).

Schaf de cursus daarom meteen via het formulier hieronder aan, zodat je deze korting nog mee kunt pakken.

 

Vul hieronder je gegevens in. Je wordt dan doorgestuurd naar de betaalpagina (iDEAL). Na betaling krijg je direct toegang tot alle materialen. Je kunt de oefening dus meteen starten.

Alle materialen zijn te downloaden op je laptop, telefoon of tablet. Je kunt de oefening dus zo vaak doorlopen als nodig.