2. In de actiestand komen

Herken je dit: Je bent goed in je werk, verzet bergen en bent over het algemeen niet ontevreden. Maar het is best lastig besluiten te nemen over alles wat er op je afkomt. De juiste besluiten wel te verstaan. Je werkt hard, doet van alles en probeert het beste er van te maken. Alleen heb je aan het eind van de dag steeds het gevoel vooral achter de feiten aangehold te hebben. En er ligt meer nieuw werk op je te wachten dan dat je verzet hebt. Strategisch en op een positieve manier nee zeggen is nog een hele toer.

Wat jij nodig hebt is een Betrouwbaar Systeem buiten je hoofd waar je alles in kwijt kunt: eigen ideeën, vragen van anderen, kortom alles waar later wellicht iets van jou verwacht wordt.  In de wetenschap dat je zaken pas weer tegen gaat komen wanneer ze relevant worden. Het is essentieel om een plek te hebben voor al die nieuwe informatie. Met zo’n systeem wordt het ook veel gemakkelijker beslissingen te nemen over al die losse eindjes. Dat hoeft niet direct een definitief besluit te zijn overigens. Het gaat er om dat je alles kort de aandacht geeft. En daarna voorlopig los kunt laten.

 

IN DE ACTIESTAND KOMEN..OF NOG EEN STAP VERDER?

De 5-delige audiocursus “5 sleutels voor overzicht en rust in je werk” vertelt je alles wat je moet weten om die zo gewenste overzicht en rust terug te krijgen. Dit is deel 2 van die complete cursus. Je kunt dit onderdeel hieronder los aanschaffen. Of schaf je liever de complete 5-delige cursus aan met korting en aantrekkelijke extra bonussen? Ga dan naar de informatie over het complete 5-delige pakket. Je kunt dat daar direct aanschaffen.

 

Geef mij 60 minuten en via deze audiocursus vertel ik je hoe je weer in de actiestand terecht komt!

 

EEN AUDIOCURSUS?

Ja! Dit is een online cursus die bestaat een opname in mp3 formaat. Je kunt de cursus in je eigen tijd volgen, en krijgt uitgebreide stappenplannen en materialen waarmee je na de cursus zelf aan de slag gaat. De basis van deze cursus is een audio opname van 70 minuten, voorzien van een complete transcriptie van de gehele tekst. Daarnaast ontvang je bij deze cursus relevante schema’s, overzichten en een stappenplan waarmee je zelf aan de slag gaat. Een thuisstudie pakket waar je direct nog mee aan de slag kunt!

 

PREVIEW

Klik op onderstaande koptelefoon en je hoort een korte mini cursus “de braindump uitvoeren”. De braindump ofwel mindsweep is (in een veel uitgebreider versie) onderdeel van de audiocursus. Je krijgt hiermee een indruk van wat je kunt verwachten.

 

Dit noem ik de actiestand: besluiten gaan nemen over alles, zaken niet laten liggen zowel fysiek als in je hoofd. En dat geeft rust!

Naast het nemen van die beslissingen gaat het ook over wanneer je die acties dan gaat uitvoeren? Direct, later? Of gaat iemand anders ze doen? En hoe houd je in dat geval slim de vinger aan de pols. De actiestand helpt ook hierbij een handje. Het is een compleet systeem voor je hele werk-wereld. Trouwens: wanneer je wilt, voeg je naadloos je privé-wereld daar aan toe. Ook daar gaat het om projecten en acties. Ook al klinkt dat niet zo fijn,  het is wel zo, en de actiestand kan ook daar jou behulpzaam zijn.

Daarnaast ga je zien hoe we onze agenda vaak op een verkeerde manier gebruiken, en hoe je dat dan wel het best doet. Plus hoe je er met een kleine inspanning voor zorgt dat je elke  week weer met een schone lei kunt beginnen, in plaats van maandagmorgen met de onafgewerkte taken van vrijdag verder te gaan.

Je krijgt een goed werkend en krachtig alternatief voor de oude TODO-lijst: alles wat jij nog moet op één grote hoop gooien. Dat werkt niet meer in deze complexe economie en maatschappij. De tijden zijn veranderd, ons actiesysteem moet daarin mee. Deze audiotraining helpt je stap voor stap een systeem te implementeren waarmee je iedere uitdaging – hoe complex ook – aan kunt!

 

 

WAT LEVERT “KOM IN DE ACTIESTAND!” JOU OP?

Na het doorlopen van de audiocursus en het uitwerken van het stappenplan heb je:

 • in de actiestand komen – hoe doe je dat?
 • hoe wissel je slim af tussen luieren en actie voor meer productiviteit?
 • hoe zet je een betrouwbaar actiesysteem op?
 • hoe bepaal je je eerstvolgende acties?
 • hoe omgaan met je agenda?
 • het nut van checklists
 • hoe verzamel je effectief je ideeën /  opzetten van een archief
 • hoe houd je je actiesysteem actueel?

plus

 • enkele oefeningen waarmee je het geleerde in praktijk brengt
 • een handig schema waarmee je eenvoudig je eerstvolgende actie bepaalt
 • “huiswerk” waarmee je na afloop zelf aan het werk gaat

Kortom: we gaan  zeker jouw huidige werkwijze opschudden. Wat we niet doen is weggooien wat voor jou al goed werkt, dat zou niet slim zijn. Je krijgt nieuwe manieren van werken waarbij je altijd zelf kunt bepalen wat je wanneer gaat toepassen. De informatie die je ontvangt is echter niet vrijblijvend: wanneer je tevreden bent met hoe het nu loopt is deze training misschien niet voor jou. Wanneer echter je huidige manier van werken wel een boost kan gebruiken en jij daar actief mee aan de slag gaat wel. Mijn doel is precies dat te bereiken!

 

>> DIRECT AANMELDEN >>

 

WAT ZEGGEN ANDEREN?

“Een tijdje terug heb ik de audiocursus van Arjan gevolgd en daar ben ik nog steeds blij mee! Vanuit mijn werk als zelfstandig coach, trainer en adviseur werk ik aan enorm veel verschillende projecten, natuurlijk allemaal door elkaar. Ik weet dat focussen belangrijk is, maar hoe doe je dat dan? Tijdens de cursus ontdekte ik dat het heel functioneel is om van tevoren je week en dag te plannen, maar ook dat er systemen bestaan die je juist daarbij helpen. Waardoor je meer tijd kunt besteden aan je eigenlijke werk en minder ‘rondjes draait’, omdat je weet wat er nog op je ligt te wachten, maar wanneer pak je wat aan..?

Ik ben een aantal dingen echt anders gaan doen: zo leeg mogelijk houden van mijn mailbox door het in de door Arjan aangegeven ‘archieven’ op te slaan, plannen van mijn werkzaamheden met behulp van Toodledo, waardoor ik een goed overzicht heb over mijn projecten en bijbehorende taken. De eerste stap daartoe was de ‘Mindsweep’, heerlijk om mijn hoofd leeg te maken. En dat geeft rust en ruimte! Arjan, bedankt!”

Mariska van der Meulen Power2Blossom


 

Nog even op een rij wat je bij deze cursus allemaal krijgt:

 • de audiotraining “In de actiestand komen!” in mp3 formaat. De mp3 kun je downloaden naar je eigen computer en zo vaak beluisteren als je wilt
 • een transcriptie van de volledige tekst van de training in PDF
 • het handige schema “bepaal je eerstvolgende actie”
 • een bonus oefening waarmee je je hoofd helemaal leeg krijgt van al die losse dingen die daar rondzweven en jou onrust geven
 • tevens ontvang je tijdens de training een “Stappenplan Actiestand- hoe nu verder?” Hierin krijg je concrete aanwijzingen waarmee je na de audiotraining de voortgang er in houdt. Alleen door zelf in actie te komen zal deze audiotraining écht effect gaan sorteren.

 

Je gaat na afloop van de training steeds sneller en gemakkelijker besluiten nemen. Je weet hoe je hoofd rustig te krijgen en daardoor meer overzicht te creëren over en inzicht in je werk. Daardoor ga je meer impact krijgen in je werk. En je zult merken dat dat ook prettige gevolgen heeft voor je privé leven

.

 

INVESTERING

Deze online cursus “Kom in de Actiestand” is hieronder als compleet pakket aan te schaffen voor een investering van € 97 ex BTW (€ 117,37 incl. BTW).

Let op: de cursus is één van de onderdelen van de 5-delige cursus “de 5 sleutels voor overzicht en rust in je werk” . Deze en alle andere 4 onderdelen zijn los aan te schaffen. Je kunt ook de complete 5-delige cursus in z’n geheel aanschaffen voor € 347 ex BTW (€ 419,87 incl. BTW). Je bespaart dan flink in vergelijking met de afzonderlijke losse delen. Daarnaast ontvang je enkele extra bonussen, waaronder mijn persoonlijke begeleiding! Hier vind je meer informatie over de complete cursus en kun je deze ook direct aanschaffen.

Hoe dan ook krijg je na aanschaf direct toegang tot alle cursusmaterialen. Je kunt dus direct aan de slag! Je kunt deze materialen allemaal downloaden, ze zijn helemaal van jou. Ook houd je online altijd toegang tot de materialen, mocht je ze kwijtraken.

VEILIG BETALEN VIA iDEAL. Je betaalt voor de complete audiotraining slechts € 97 ex. BTW (ofwel € 117,37 inclusief)! Vul hieronder je gegevens in. Je wordt daarna doorgeleid naar een beveiligde pagina waar je via iDEAL kunt betalen. Na succesvolle betaling krijg je direct toegang tot ALLE MATERIALEN, en kun je dus direct de training volgen (*).

Vul hierboven je gegevens in, ga door naar de betaling (via iDEAL) en je kunt direct aan de slag!

 

GARANTIE

Ik ben er van overtuigd dat je deze cursus waardevol zult vinden. Mocht dat toch niet het geval zijn dan ontvang je een tegoedbon ter grootte van de waarde van je aanschaf. Hiermee kun je gebruik maken van andere producten of diensten van Arjan Zuidhof. Geld teruggeven is niet mogelijk, aangezien je alle materialen voor deze cursus ontvangen hebt.

 

JE TRAINER

Deze cursus is ontwikkeld en ingesproken door mij, Arjan Zuidhof. Sinds 2010 begeleid ik ondernemers en professionals die het te druk hebben met het opzetten van een feilloos actiesysteem. Hierdoor worden zij super gefocust in hun werk, waardoor dat veel meer impact krijgt.

 

 

Over 5 minuten kun je al aan de slag zijn! Tot zo?


PS: je krijgt onbeperkt toegang tot alle materialen. Wel gaat het om toegang op persoonlijke basis. Het is niet toegestaan jouw persoonlijke kopie van de materialen met anderen te delen. Wil je met meerdere mensen aan de slag bijvoorbeeld binnen jouw organisatie? Dat kan! Neem contact op voor de flinke staffelkortingen.

(*) Wil je betalen via een bankoverschrijving? Zet dan onderaan het formulier het vinkje aan. Sluit na “verzenden” de dan volgende iDEAL betaling af. Je ontvangt zo snel mogelijk aanvullende gegevens omtrent de betaling. Zodra jouw betaling ontvangen is ontvang je de trainingsmaterialen.