5. Grip op je informatiestromen

Je gebruikt allerlei tools om je werk te doen. Je mailbox, maar ook allerlei online tools, informatiesystemen, een archief, moderne communicatiemiddelen. En wat dacht je van die app waarmee jij je taken beheert? Haal jij alles uit je tools wat daar in zit of probeer je elke week weer een nieuwe uit..teleurgesteld in de mogelijkheden van de oude of vanwege een fascinatie dat nieuw wel beter moet zijn?

Er is online zoveel te zien en te krijgen dat je het overzicht totaal kwijt bent. Een stuk informatie hier, een artikel daar, een raadgeving vooral de nieuwe versie 2 van tool X te gebruiken, nieuws in allerlei categorieën. Voor elk wat wils. Dit alles brengt jou en mij grote voordelen. Ook brengt het keuzestress met zich mee en de druk om vooral “bij” te blijven. En wat is dan “bij”?

 

 

In deze snelle tijd waarin die overvloed aan informatie gewoon over je heen rolt, is een goed plan nodig om daar mee om te gaan. Niet achter elke nieuwe tool aanrennen. Weten ook wat je wilt zodat je zelf in control kunt blijven. Doe je dat niet dan word je overspoeld door een informatie-tsunami van ongekende omvang. Gelukkig is grip op je informatiestromen met de juiste informatie en enige inspanning prima mogelijk! Deze training in de vorm van een audiocursus helpt je precies dat te bereiken.

 

GRIP OP JE INFORMATIESTROMEN ..OF NOG EEN STAP VERDER?

De 5-delige audiocursus “5 sleutels voor overzicht en rust in je werk” vertelt je alles wat je moet weten om die zo gewenste overzicht en rust terug te krijgen. Dit is deel 1 van die complete cursus. Je kunt dit onderdeel hieronder los aanschaffen.  Of schaf je liever de complete 5-delige cursus aan met korting en aantrekkelijke extra bonussen? Ga dan naar de informatie over het complete 5-delige pakket. Je kunt dat daar direct aanschaffen.

 

Geef mij 60 minuten en via deze audiocursus vertel ik je hoe je de grip op je informatiestromen terugkrijgt!

 

EEN AUDIOCURSUS?

Ja! Dit is een online cursus die bestaat een opname in mp3 formaat. Je kunt de cursus in je eigen tijd volgen, en krijgt uitgebreide stappenplannen en materialen waarmee je na de cursus zelf aan de slag gaat. De basis van deze cursus is een audio opname van 75 minuten, voorzien van een complete transcriptie van de gehele tekst. Daarnaast ontvang je bij deze cursus een duidelijk overzicht van alle besproken tools en een stappenplan waarmee je zelf aan de slag gaat. Een thuisstudie pakket waar je direct nog mee aan de slag kunt!

 

PREVIEW

Klik op onderstaande koptelefoon en je hoort een korte mini  “de braindump uitvoeren”. De braindump is (in een veel uitgebreider versie) onderdeel van een van mijn andere audiocursussen. Je krijgt hiermee een indruk van wat je kunt verwachten.

 

In deze cursus komen de volgende onderwerpen aan de orde:

 • het zit tussen je oren – het mentale verhaal
 • informatiefilters
 • grip op je sociale media
 • websites slim volgen
 • je archief
 • je computer
 • synchroniseren van je gegevens
 • het belang van bijblijven

Alle aangegeven onderwerpen worden helder toegelicht en zijn voorzien van vele praktische voorbeelden. Je past na afloop van de cursus alle besproken informatie meteen toe, of weet hoe je een en ander na afloop voor elkaar krijgt. Geen saaie theorie maar real-life praktijk en duurzame veranderingen in jouw routines.
Let op: in deze cursus is vrijwel geen aandacht voor e-mail. Dat is weliswaar een belangrijke informatiestroom, maar wordt uitgebreid behandeld in onderdeel 1 van de cursus, “Grip op je inbox“. Hier behandelen zou dubbel zijn.

 

WAT LEVERT “GRIP OP JE INFORMATIESTROMEN” JOU OP?

Na afloop van deze cursus en het uitwerken van het stappenplan heb je

 • een eerste grote stap gezet richting jouw persoonlijke informatiestrategie
 • inzicht in welke tools je hierbij precies gaan helpen, en hoe die te gebruiken
 • rust, overbodige en onzinnige informatie komt je brein niet meer binnen

 

>> DIRECT AANMELDEN >>

 

 WAT ZEGGEN ANDEREN?

“Een tijdje terug heb ik de audiocursus van Arjan gevolgd en daar ben ik nog steeds blij mee! Vanuit mijn werk als zelfstandig coach, trainer en adviseur werk ik aan enorm veel verschillende projecten, natuurlijk allemaal door elkaar. Ik weet dat focussen belangrijk is, maar hoe doe je dat dan? Tijdens de cursus ontdekte ik dat het heel functioneel is om van tevoren je week en dag te plannen, maar ook dat er systemen bestaan die je juist daarbij helpen. Waardoor je meer tijd kunt besteden aan je eigenlijke werk en minder ‘rondjes draait’, omdat je weet wat er nog op je ligt te wachten, maar wanneer pak je wat aan..?

Ik ben een aantal dingen echt anders gaan doen: zo leeg mogelijk houden van mijn mailbox door het in de door Arjan aangegeven ‘archieven’ op te slaan, plannen van mijn werkzaamheden met behulp van Toodledo, waardoor ik een goed overzicht heb over mijn projecten en bijbehorende taken. De eerste stap daartoe was de ‘Mindsweep’, heerlijk om mijn hoofd leeg te maken. En dat geeft rust en ruimte! Arjan, bedankt!”

Mariska van der Meulen Power2Blossom


 

 Nog even op een rij wat je bij deze cursus allemaal krijgt:

 • een complete audio opname van ruim 70 minuten. Daarnaast ontvang je losse opnames voor alle subonderwerpen die besproken worden. Handig wanneer je alleen een van die onderwerpen wilt terugluisteren, je hoeft dan niet te zoeken
 • losse transcriptie van de opname waarin de complete tekst uitgewerkt is. Deze transcriptie is voorzien van aanklikbare links naar verdiepende artikelen, ondersteunend materiaal en alle in de cursus besproken tools
 • de cursus is voorzien van een stappenplan om jou in actie te zetten
 • bij de cursus ontvang je relevante bijlages zoals handige schema’s

 

 

INVESTERING

Deze online cursus “Grip op je Informatiestromen” is hieronder als compleet pakket aan te schaffen voor een investering van € 97 ex BTW (€ 117,37 incl. BTW).

Let op: de cursus is één van de onderdelen van de 5-delige cursus “de 5 sleutels voor overzicht en rust in je werk” . Deze en alle andere 4 onderdelen zijn los aan te schaffen. Je kunt ook de complete 5-delige cursus in z’n geheel aanschaffen voor € 347 ex BTW (€ 419,87 incl. BTW). Je bespaart dan flink in vergelijking met de afzonderlijke losse delen. Daarnaast ontvang je enkele extra bonussen, waaronder mijn persoonlijke begeleiding! Hier vind je meer informatie over de complete cursus en kun je deze ook direct aanschaffen.

Hoe dan ook krijg je na aanschaf direct toegang tot alle cursusmaterialen. Je kunt dus direct aan de slag! Je kunt deze materialen allemaal downloaden, ze zijn helemaal van jou. Ook houd je online altijd toegang tot de materialen, mocht je ze kwijtraken.

VEILIG BETALEN VIA iDEAL. Je betaalt voor de complete audiotraining slechts € 97 ex. BTW (ofwel € 117,37 inclusief)! Vul hieronder je gegevens in. Je wordt daarna doorgeleid naar een beveiligde pagina waar je via iDEAL kunt betalen. Na succesvolle betaling krijg je direct toegang tot ALLE MATERIALEN, en kun je dus direct de cursus volgen (*).

Vul hierboven je gegevens in, ga door naar de betaling (via iDEAL) en je kunt direct aan de slag!

 

GARANTIE

Ik ben er van overtuigd dat je deze cursus waardevol zult vinden. Mocht dat toch niet het geval zijn dan ontvang je een tegoedbon ter grootte van de waarde van je aanschaf. Hiermee kun je gebruik maken van andere producten of diensten van Arjan Zuidhof. Geld teruggeven is niet mogelijk, aangezien je alle materialen voor deze cursus ontvangen hebt.

 

JE TRAINER

Deze cursus is ontwikkeld en ingesproken door mij, Arjan Zuidhof. Sinds 2010 begeleid ik ondernemers en professionals die het te druk hebben met het opzetten van een feilloos actiesysteem. Hierdoor worden zij super gefocust in hun werk, waardoor dat veel meer impact krijgt.

 

 

Over 5 minuten kun je al aan de slag zijn! Tot zo?


PS: je krijgt onbeperkt toegang tot alle materialen. Wel gaat het om toegang op persoonlijke basis. Het is niet toegestaan jouw persoonlijke kopie van de materialen met anderen te delen. Wil je met meerdere mensen aan de slag bijvoorbeeld binnen jouw organisatie? Dat kan! Neem contact op voor de flinke staffelkortingen.

(*) Wil je betalen via een bankoverschrijving? Zet dan onderaan het formulier het vinkje aan. Sluit na “verzenden” de dan volgende iDEAL betaling af. Je ontvangt zo snel mogelijk aanvullende gegevens omtrent de betaling. Zodra jouw betaling ontvangen is ontvang je de trainingsmaterialen.