3. Je focus vasthouden

Mis jij de focus, die stip op de horizon, in je werk en herken je het volgende:

 • je werkt hard, maar hebt het knagende gevoel dat je je tijd veel beter kunt besteden
 • je begon ooit enthousiast aan deze klus, baan, dit bedrijf. Nu lijkt alle energie verdwenen
 • je werkt van project tot project, doet veel. Voldoening is iets anders
 • je zoekt naar manieren om hier verbetering in te brengen

Wat zou je er voor over hebben iedere dag gefocust aan het werk te kunnen zijn. Je niet af te laten leiden door wat er uiteindelijk niet toe doet?

 

Leuk hoor, je moet alleen wel weten WAT er niet toe doet toch? Wanneer je hard bezig bent je actielijst af te vinken, is het natuurlijk wel fijn wanneer die afgeronde acties ook een concreet doel dienen. Inzicht in alle belangrijke aspecten van je leven en je werk is daarom van groot belang. Wat drijft jou, wat zijn je doelen, waar werk je naartoe? Wanneer je een helder antwoord hebt op deze vragen wordt het veel gemakkelijker je met die juiste dingen bezig te houden. Dat geeft jouw werk veel meer impact.

Het gaat vaak mis omdat je niet precies weet wat je nu zelf eigenlijk wilt bereiken in je werk, je baan, je bedrijf. Je werkt wel ontzettend hard maar gaat aan het eind van de dag naar huis met het onrustige gevoel dat je meer had kunnen doen – had moeten doen zelfs? Tegelijk weet je best dat harder werken je niet gaat helpen. Wat jij nodig hebt is die focus terugkrijgen. Gelukkig is dat met enige inspanning prima mogelijk! Deze training in de vorm van een audiocursus helpt je precies dat te bereiken

 

JE FOCUS VASTHOUDEN..OF NOG EEN STAP VERDER?

De 5-delige audiocursus “5 sleutels voor overzicht en rust in je werk” vertelt je alles wat je moet weten om die zo gewenste overzicht en rust terug te krijgen. Dit is deel 3 van die complete cursus. Je kunt dit onderdeel hieronder los aanschaffen.  Of schaf je liever de complete 5-delige cursus aan met korting en aantrekkelijke extra bonussen? Ga dan naar de informatie over het complete 5-delige pakket. Je kunt dat daar direct aanschaffen.

 

Geef mij 60 minuten en via deze audiocursus vertel ik je hoe ook jij je focus vasthoudt. Elke dag!

 

EEN AUDIOCURSUS?

Ja! Dit is een online cursus die bestaat een opname in mp3 formaat. Je kunt de cursus in je eigen tijd volgen, en krijgt uitgebreide stappenplannen en materialen waarmee je na de cursus zelf aan de slag gaat. De basis van deze cursus is een audio opname van 70 minuten, voorzien van een complete transcriptie van de gehele tekst. Daarnaast ontvang je bij deze cursus relevante schema’s, overzichten en een stappenplan waarmee je zelf aan de slag gaat. Een thuisstudie pakket waar je direct nog mee aan de slag kunt!

 

PREVIEW

Klik op onderstaande koptelefoon en je hoort een korte mini cursus “de braindump uitvoeren”. De braindump is (in een veel uitgebreider versie) onderdeel van een van mijn andere audiocursussen. Je krijgt hiermee een indruk van wat je kunt verwachten.

 

In deze cursus komen de volgende onderwerpen aan de orde:

 • leer jezelf kennen
 • focus, elke dag
 • het belang van ongestoord werken
 • multitasken
 • aandachtsgebieden
 • je doelen (her)ontdekken
 • voorbij je doelen
 • kies je acties met zorg
 • stip op de horizon

Alle onderwerpen worden helder toegelicht en zijn voorzien van vele praktische voorbeelden. Je past na afloop van de cursus alle besproken informatie meteen toe, of weet hoe je een en ander na afloop voor elkaar krijgt. Geen saaie theorie maar real-life praktijk en duurzame veranderingen in jouw routines.

 

WAT LEVERT “JE FOCUS VASTHOUDEN” JOU OP?

Na afloop van deze cursus en het uitwerken van het stappenplan heb je

 • jezelf beter leren kennen door je aandachtsgebieden in kaart te brengen
 • inzicht in hoe je elke dag weer gefocust kunt zijn
 • gehoord en zelf ervaren dat multitasken desastreus is
 • handvatten gekregen waardoor aan de slag kunt met je doelen. En je dromen
 • kortom: je gaat je stip op de horizon definiëren. En daar mee aan de slag!

 

>> DIRECT AANMELDEN >>

 

WAT ZEGGEN ANDEREN?

“Een tijdje terug heb ik de audiocursus van Arjan gevolgd en daar ben ik nog steeds blij mee! Vanuit mijn werk als zelfstandig coach, trainer en adviseur werk ik aan enorm veel verschillende projecten, natuurlijk allemaal door elkaar. Ik weet dat focussen belangrijk is, maar hoe doe je dat dan? Tijdens de cursus ontdekte ik dat het heel functioneel is om van tevoren je week en dag te plannen, maar ook dat er systemen bestaan die je juist daarbij helpen. Waardoor je meer tijd kunt besteden aan je eigenlijke werk en minder ‘rondjes draait’, omdat je weet wat er nog op je ligt te wachten, maar wanneer pak je wat aan..?

Ik ben een aantal dingen echt anders gaan doen: zo leeg mogelijk houden van mijn mailbox door het in de door Arjan aangegeven ‘archieven’ op te slaan, plannen van mijn werkzaamheden met behulp van Toodledo, waardoor ik een goed overzicht heb over mijn projecten en bijbehorende taken. De eerste stap daartoe was de ‘Mindsweep’, heerlijk om mijn hoofd leeg te maken. En dat geeft rust en ruimte! Arjan, bedankt!”

Mariska van der Meulen Power2Blossom


 

 Nog even op een rij wat je bij deze cursus allemaal krijgt:

 • een complete audio opname van ruim 70 minuten. Daarnaast ontvang je losse opnames voor alle subonderwerpen die besproken worden. Handig wanneer je alleen een van die onderwerpen wilt terugluisteren, je hoeft dan niet te zoeken
 • losse transcriptie van de opname waarin de complete tekst uitgewerkt is. Deze transcriptie is voorzien van aanklikbare links naar verdiepende artikelen, ondersteunend materiaal en alle in de cursus besproken tools
 • de cursus is voorzien van een stappenplan om jou in actie te zetten
 • bij de cursus ontvang je relevante bijlages

 

 

INVESTERING

Deze online cursus “Je focus vasthouden” is hieronder als compleet pakket aan te schaffen voor een investering van € 97 ex BTW (€ 117,37 incl. BTW).

Let op: de cursus is één van de onderdelen van de 5-delige cursus “de 5 sleutels voor overzicht en rust in je werk” . Deze en alle andere 4 onderdelen zijn los aan te schaffen. Je kunt ook de complete 5-delige cursus in z’n geheel aanschaffen voor € 347 ex BTW (€ 419,87 incl. BTW). Je bespaart dan flink in vergelijking met de afzonderlijke losse delen. Daarnaast ontvang je enkele extra bonussen, waaronder mijn persoonlijke begeleiding! Hier vind je meer informatie over de complete cursus en kun je deze ook direct aanschaffen.

Hoe dan ook krijg je na aanschaf direct toegang tot alle cursusmaterialen. Je kunt dus direct aan de slag! Je kunt deze materialen allemaal downloaden, ze zijn helemaal van jou. Ook houd je online altijd toegang tot de materialen, mocht je ze kwijtraken.

VEILIG BETALEN VIA iDEAL. Je betaalt voor de complete audiotraining slechts € 97 ex. BTW (ofwel € 117,37 inclusief)! Vul hieronder je gegevens in. Je wordt daarna doorgeleid naar een beveiligde pagina waar je via iDEAL kunt betalen. Na succesvolle betaling krijg je direct toegang tot ALLE MATERIALEN, en kun je dus direct de cursus volgen (*).

Vul hierboven je gegevens in, ga door naar de betaling (via iDEAL) en je kunt direct aan de slag!

 

GARANTIE

Ik ben er van overtuigd dat je deze cursus waardevol zult vinden. Mocht dat toch niet het geval zijn dan ontvang je een tegoedbon ter grootte van de waarde van je aanschaf. Hiermee kun je gebruik maken van andere producten of diensten van Arjan Zuidhof. Geld teruggeven is niet mogelijk, aangezien je alle materialen voor deze cursus ontvangen hebt.

 

JE TRAINER

Deze cursus is ontwikkeld en ingesproken door mij, Arjan Zuidhof. Sinds 2010 begeleid ik ondernemers en professionals die het te druk hebben met het opzetten van een feilloos actiesysteem. Hierdoor worden zij super gefocust in hun werk, waardoor dat veel meer impact krijgt.

 

 

Over 5 minuten kun je al aan de slag zijn! Tot zo?


PS: je krijgt onbeperkt toegang tot alle materialen. Wel gaat het om toegang op persoonlijke basis. Het is niet toegestaan jouw persoonlijke kopie van de materialen met anderen te delen. Wil je met meerdere mensen aan de slag bijvoorbeeld binnen jouw organisatie? Dat kan! Neem contact op voor de flinke staffelkortingen.

(*) Wil je betalen via een bankoverschrijving? Zet dan onderaan het formulier het vinkje aan. Sluit na “verzenden” de dan volgende iDEAL betaling af. Je ontvangt zo snel mogelijk aanvullende gegevens omtrent de betaling. Zodra jouw betaling ontvangen is ontvang je de trainingsmaterialen.