De 5 sleutels voor overzicht en rust in je werk – audiocursus

 

Ben jij een drukbezette ondernemer of professional en herken je het volgende:

 • word je geregeerd door je overvolle mailbox, agenda en planning?
 • zet je je elke dag weer aan je TODO-lijst, terwijl die overvol taken staat die je liever allemaal het raam uit gooit?
 • is een groot deel van je werk wat anderen van je verwachten – en niet wat jij zelf zou willen?
 • wil je heel graag de focus in je baan of bedrijf terugvinden, focus die je al een tijdje kwijt bent?
 • heb je het gevoel eigenlijk helemaal niet met die focus bezig te kunnen zijn (want te druk..)?
 • heb je absoluut geen tijd om een groepstraining van 1 tot 2 dagen te volgen?

Dan wil je zeker verder lezen. Ik heb namelijk een complete online audiocursus ontwikkeld die jou op het lijf geschreven is. Wanneer je er klaar mee is geregeerd te worden door mailbox, agenda en planningen, én je weer lol wilt hebben in je werk. Wanneer je op zoek bent naar meer overzicht en rust in dat werk en daarbij het evenwicht met de rest van het leven. En wanneer je daar vandaag mee wil starten. Niet pas na de groepstraining waar je voor aangemeld hebt, en die pas over 2 maanden plaatsvindt.

 

"de 5 sleutels voor overzicht en rust in je werk"

EEN AUDIOCURSUS?

Ja. Dit is een online cursus die bestaat uit 5 opnames in mp3 formaat. Je kunt de cursus in je eigen tijd volgen, en krijgt uitgebreide stappenplannen en materialen waarmee je na de cursus zelf aan de slag gaat. De basis van elke cursus is een audio opname van 60 tot 75 minuten, voorzien van een complete transcriptie van de gehele tekst. Daarnaast ontvang je bij elk cursus onderdeel relevante schema’s, overzichten en een stappenplan waarmee je zelf aan de slag gaat. Een thuisstudie pakket, waar je direct mee aan de slag kunt!

 

PREVIEW – BELUISTER HET BEGIN

Klik op onderstaande koptelefoon en je hoort een korte mini cursus “de braindump uitvoeren”. De braindump is (in een veel uitgebreider versie) onderdeel van de audiocursus. Je krijgt hiermee een indruk van wat je kunt verwachten.

>> DIRECT AANMELDEN >>

 

WAAROM ZOU JE DIT DOEN?

Je bent enthousiast bezig met je werk of bedrijf en doet dat werk zo goed mogelijk. Elke dag ga je er hard tegenaan. Je steekt er je uren meer dan in en krijgt ook best veel gedaan. Dat geeft een kick. Tegelijk bekruipt je soms de vraag of je wel met de JUISTE dingen aan de slag bent. Je mist eens een deadline, vergeet af en toe toezeggingen, terwijl ondertussen je agenda en mailbox wel overvol zitten met nog meer werk. Daar baal je van. Toch gaat het misschien al jaren redelijk goed, je hebt geleerd te roeien met de riemen die je hebt. Als je nou wat gemakkelijker nee kon zeggen, een actielijst had die slimmer is dan die altijd overvolle TODO-lijst, en beter kon focussen ..onhaalbaar?

Laat het daar niet bij blijven, het hoeft niet zo te zijn! Het is heel goed mogelijk om weer een goede grip op je inbox, agenda en informatiestromen te krijgen. Je focus te (her)ontdekken. Zodat jij in je werk weer met gemak aan de slag gaat, je werk weer impact krijgt. Hiervoor heb je wel de juiste praktische inzichten nodig, gecombineerd met een inzicht in welke tools je kunnen helpen in je werk. En als het even kan ook inzicht op een wat hoger niveau: wat zijn je doelen en drijfveren en hoe zorg je er nou voor dat je weer meer daar vanuit gaat werken? En leven?

Dit alles is precies waar deze audiocursus in voorziet. Je krijgt alle inzichten en belangrijkste kennis te horen die ik de afgelopen jaren opgedaan heb als trainer/begeleider van vele ondernemers en professionals. Wat werkt deel ik met je, wat niet werkt laat ik achterwege. Alle modules zijn voorzien van een stappenplan, aangevuld met handige en relevante schema’s en bijlagen. Daarnaast hoef je het niet alleen te doen: bij aanschaf van de complete cursus krijg je mijn persoonlijke ondersteuning via een eenmalige strategische sessie aan de telefoon. Met deze ondersteuning als stok achter de deur vergroot je de mogelijkheden ook echt in actie te kunnen komen enorm. Snel over naar de precieze onderwerpen die in de cursus aan bod komen.

 

>> DIRECT AANMELDEN >>

 

INHOUD VAN DE CURSUS

Hieronder vind je een korte toelichting op de onderwerpen van deze audiocursus. Elk onderwerp heeft een eigen pagina waar je meer informatie krijgt. Ook kun je op die pagina een onderdeel los aanschaffen. De complete 5-delige cursus geeft echter een aantal aantrekkelijke bonussen. Onder de toelichting kun je direct de gehele cursus aanschaffen.

[module 1] grip op je inbox –  tem het inboxmonster!

Ieder jaar komt er steeds meer mail op ons af. Het is belangrijk niet teveel met die mail en je inbox bezig te zijn. Voorkom dat je mailbox een TODO-lijst wordt. Je e-mail en je inbox de baas zijn, is de basis. Die hoort voor ieder van ons in orde te zijn. >> informatie pagina module 1 >>

[module 2] kom in de actiestand – de kunst van het snel gaan beslissen

Voor mij houd de actiestand in om besluiten te nemen over alles wat er op je afkomt – op het moment dat je het onder ogen krijgt. Nodig hiervoor is een Betrouwbaar Systeem buiten je hoofd waar je al die zaken in kwijt kunt. Het Betrouwbaar Systeem zorgt voor rust in je hoofd en stelt je in staat de juiste beslissingen te nemen. >> informatie pagina module 2 >>

[module 3] je focus vasthouden – het belang van de juiste dingen doen

Wanneer je hard bezig bent je actielijst af te vinken, is het natuurlijk fijn wanneer die afgeronde acties ook een concreet doel dienen. Inzicht in alle belangrijke aspecten van je leven en je werk is daarom van groot belang. Wat drijft jou, wat zijn je doelen, waar werk je naartoe? Wanneer je een helder antwoord hebt op deze vragen wordt het veel gemakkelijker je met die juiste dingen bezig te houden, en krijgt jouw werk veel meer impact.  >> informatie pagina module 3 >>

[module 4] tijd is kostbaar – meer doen in minder tijd

Wanneer je tijd kon kopen, zou je er veel geld voor overhebben, toch? Helaas is de werkelijkheid anders: voor je het weet is er weer een werkdag voorbij terwijl het werk nog lang niet af is. Gelukkig zijn er allerlei manieren om op tijd te besparen: van kleine dingen die je vaak doet tegelijkertijd doen, tot aan het automatiseren van door jou veelgebruikte programma’s en snel tevoorschijn toveren van veel getypte teksten. Maak je werk minder saai en houd tijd over om aan de werkelijk belangrijke zaken te besteden. >> informatie pagina module 4 >>

[module 5] grip op je informatiestromen – laat je tools én je brein voor je werken

Je gebruikt allerlei tools om je werk te doen. De eerder genoemde mailbox, maar ook allerlei online tools, informatiesystemen, een archief, moderne communicatiemiddelen. Haal jij alles uit je tools wat daar in zit? In deze snelle tijd waarin een overvloed aan informatie op je afkomt is een goed plan nodig om daar mee om te gaan. Weet wat je wilt en blijf zelf in control, anders word je overspoeld door een informatie-tsunami van ongekende omvang.  >> informatie pagina module 5 >>

 

>> DIRECT AANMELDEN >>

 

VOOR WIE IS DEZE CURSUS NIET BEDOELD?

Je schaft de cursus beter niet aan wanneer je denkt dat andere mensen of omstandigheden jouw succes bepalen. Die baan ging aan zomaar aan je neus voorbij, die belangrijke klant liep zomaar over naar de concurrent en die alsmaar voortdurende crisis zorgt ervoor dat het in je bedrijfstak hommeles is. Leg je de oorzaak van jouw problemen graag bij anderen? Dan moet ik je teleurstellen: deze cursus gaat je niet helpen. Het gaat er namelijk om zelf in actie te komen. Voorheen had ik wat dit betreft zelf ook een flink afwachtende houding. Lekker makkelijk. En toch werkte die niet. Natuurlijk niet. Met vallen en opstaan mocht ik ervaren dat alleen ikzelf verantwoordelijk ben voor mijn daden, en dus ook mijn succes.
Ben je dus klaar om in actie te komen, dan zul je veel uit deze cursus kunnen halen. Dit is het moment. Van harte welkom!

 

JOUW BONUSSEN

Behalve de complete audiocursus als thuisstudie pakket met stappenplan en extra materialen ontvang je enkele aantrekkelijke bonussen. Deze staan hieronder beschreven:

LET OP: de volgende bonussen gelden alleen bij aanschaf van de complete 5-delige training:

 • BONUS 2 – UITGEBREIDE BEGELEIDE BRAINDUMP (WAARDE € 47)

De braindump is een manier om je hoofd leeg te krijgen. Deze audiocursus begeleidt je stap voor stap in het proces om dat voor elkaar te krijgen. Je gaat met een eenvoudige, krachtige schrijfoefening aan de slag om je hoofd leeg te krijgen en krijg je weer overzicht over je TODO’s en hoger liggende zaken als projecten en doelen.

 • SPECIALE BONUS – STRATEGISCHE PERSOONLIJKE SESSIE MET MIJ (WAARDE € 147)

Aanschaf van de complete audiocursus geeft je het recht op een telefonische strategiesessie (30 – 45 minuten) met mij persoonlijk. Je kunt me hierin alles voorleggen waar jij tegen aanloopt op één van de gebieden van de cursus.
Op het moment dat het jou uitkomt stuur je mij een mail. Wij plannen onze sessie dan zo snel mogelijk in

 

>> DIRECT AANMELDEN >>

 

WAT ZEGGEN ANDEREN?

 

” Ik ben altijd op zoek naar manieren om het werk effectiever te doen, en heb verschillende methodes uitgeprobeerd. Toch is het lastig om in de waan van de dag je daar altijd bewust van te zijn. Ik heb daarnaast bijna geen tijd om boeken te lezen en daarom heb ik jouw audiocursus gevolgd. Het was voor mij hele goede manier van kennis opdoen, ook door je prettige stem. En een schop onder de kont om echt in actie te komen. ”
Alwin Lichtendahl – Systems Engineer bij provincie Flevoland

 

“Een tijdje terug heb ik de audiocursus van Arjan gevolgd en daar ben ik nog steeds blij mee! Vanuit mijn werk als zelfstandig coach, trainer en adviseur werk ik aan enorm veel verschillende projecten, natuurlijk allemaal door elkaar. Ik weet dat focussen belangrijk is, maar hoe doe je dat dan? Tijdens de cursus ontdekte ik dat het heel functioneel is om van tevoren je week en dag te plannen, maar ook dat er systemen bestaan die je juist daarbij helpen. Waardoor je meer tijd kunt besteden aan je eigenlijke werk en minder ‘rondjes draait’, omdat je weet wat er nog op je ligt te wachten, maar wanneer pak je wat aan..?
Ik ben een aantal dingen echt anders gaan doen: zo leeg mogelijk houden van mijn mailbox door het in de door Arjan aangegeven ‘archieven’ op te slaan, plannen van mijn werkzaamheden met behulp van Toodledo, waardoor ik een goed overzicht heb over mijn projecten en bijbehorende taken. De eerste stap daartoe was de ‘Mindsweep’, heerlijk om mijn hoofd leeg te maken. En dat geeft rust en ruimte! Arjan, bedankt!”

Mariska van der Meulen Power2Blossom

 

 

Nog even op een rij wat je bij deze cursus allemaal krijgt:

 • complete audio opnames van ieder van de 5 cursussen. Tevens ontvang je losse opnames voor alle subonderwerpen die besproken worden. Handig wanneer je alleen een van die onderwerpen wilt terugluisteren, je hoeft dan niet te zoeken
 • losse transcriptie van alle opnames waarin de complete tekst uitgewerkt is. Deze transcripties zijn voorzien van aanklikbare links naar verdiepende artikelen, ondersteunend materiaal en alle in de cursus besproken tools
 • iedere cursus is voorzien van een stappenplan om jou in actie te zetten
 • iedere cursus bevat relevante bijlages zoals handige schema’s
 • jouw hierboven besproken bonussen ontvang je meteen na aanschaf van de cursus

 

INVESTERING

Deze cursus kun je hieronder direct als compleet pakket aanschaffen. Je investering bedraagt € 347 ex BTW (€ 419,87 incl. BTW).
Ook kun je de 5 modules van de cursus los aanschaffen voor € 97 ex BTW (€ 117,37 incl. BTW) per stuk. Na aanschaf krijg je direct toegang tot alle cursusmaterialen. Je kunt dus direct aan de slag! Je kunt deze materialen allemaal downloaden, ze zijn helemaal van jou. Ook houd je online altijd toegang tot de materialen, mocht je ze kwijtraken.


Hoe dan ook krijg je na aanschaf direct toegang tot alle cursusmaterialen. Je kunt dus direct aan de slag! Je kunt deze materialen allemaal downloaden, ze zijn helemaal van jou. Ook houd je online altijd toegang tot de materialen, mocht je ze kwijtraken.

VEILIG BETALEN VIA iDEAL. Je betaalt voor de complete audiocursus slechts € 347 ex. BTW (ofwel € 419,87 inclusief)! Vul hieronder je gegevens in. Je wordt daarna doorgeleid naar een beveiligde pagina waar je via iDEAL kunt betalen. Na succesvolle betaling krijg je direct toegang tot ALLE MATERIALEN, en kun je dus direct de cursus volgen (*).

Vul hierboven je gegevens in, ga door naar de betaling (via iDEAL) en je kunt direct aan de slag!

 

GARANTIE

Ik ben er van overtuigd dat je deze cursus waardevol zult vinden. Mocht dat toch niet het geval zijn dan ontvang je een tegoedbon ter grootte van de waarde van je aanschaf. Hiermee kun je gebruik maken van andere producten of diensten van Arjan Zuidhof. Geld teruggeven is niet mogelijk, aangezien je alle materialen voor deze cursus ontvangen hebt.

 

JOUW TRAINER

Deze cursus is ontwikkeld en ingesproken door mij, Arjan Zuidhof. Sinds 2010 begeleid ik ondernemers en professionals die het te druk hebben met het opzetten van een feilloos actiesysteem. Hierdoor worden zij super gefocust in hun werk, waardoor dat veel meer impact krijgt.

 

 

Over 5 minuten kun je al aan de slag zijn! Tot zo?


PS: je krijgt onbeperkt toegang tot alle materialen. Wel gaat het om toegang op persoonlijke basis. Het is niet toegestaan jouw persoonlijke kopie van de materialen met anderen te delen. Wil je met meerdere mensen aan de slag bijvoorbeeld binnen jouw organisatie? Dat kan! Neem contact op voor de flinke staffelkortingen.

(*) Wil je betalen via een bankoverschrijving? Zet dan onderaan het formulier het vinkje aan. Sluit na “verzenden” de dan volgende iDEAL betaling af. Je ontvangt zo snel mogelijk aanvullende gegevens omtrent de betaling. Zodra jouw betaling ontvangen is ontvang je de trainingsmaterialen.