Wie is Arjan Zuidhof?

Heb jij het altijd te druk, teveel e-mail in je inbox en vaak het overzicht over je werk kwijt? Dan ben je hier aan het juiste adres. Zou je niet graag:

  • meer focus krijgen door te gaan leven en werken vanuit je doelen?
  • elke dag een lege inbox willen?
  • ’s ochtends precies weten wat je die dag te doen staat?
  • terwijl je toch flexibel bent als zich iets totaal onverwacht aandient (en wees eerlijk, dat gebeurt elke dag…)
  • zo gestructureerd en effectief werken dat juist daardoor je creativiteit een enorme boost krijgt?

Met de juiste aanpak bespaar je al snel een uur per dag of meer. En belangrijker: je wordt een stuk effectiever doordat je de juíste dingen doet. Neem dus weer de regie over je werk – laat het niet andersom zijn! Zo ingewikkeld is dat eigenlijk niet eens. Op deze website lees je alles – kijk hieronder wat ik voor jou kan betekenen.

ARJAN, WAT IS JE ACHTERGROND?

Al jaren paste ik manieren toe om mijn werk slimmer te doen: snel e-mail afhandelen, van alles automatiseren. Ook zette ik een werkend systeem waarmee ik precies wist wat ik moest doen. En dan wel zo dat wat ik deed in lijn was met mijn eigen langere termijn doelen. Ik was in die tijd software ontwikkelaar. Programmeurs zijn bekend vanwege hun ellenlange pogingen hele kleine dingen te optimaliseren. Micro-optimalisatie noemden we dat. Zelf zag ik het nut daar niet van in. Liever besteedde ik tijd aan de grote lijn: wat is nu belangrijk om te doen, en waar wil ik naartoe als persoon? Het in lijn brengen van acties en lange termijn doelen is een hele ontdekkingsreis geweest, kan ik je zeggen…

Fast forward 2010. Ik zag dat veel mensen om mij heen baat hadden bij mijn suggesties. Ik begon presentaties te verzorgen, waar ik veel mensen op het juiste spoor heb kunnen zetten. In die tijd realiseerde ik me dat dit mij ontzettend veel energie gaf. Hier wilde ik mijn werk wel van maken!! Maar als software ontwikkelaar word je geacht vooral achter een scherm te zitten. Toen het besluit genomen met mijn part-time baan te stoppen en toe te werken naar zelfstandig ondernemerschap. Best een grote stap, volgens mijzelf en velen in mijn omgeving. En natuurlijk is dat ook zo; het is compleet nieuw avontuur dat ik langzamerhand in de vingers begin te krijgen. Een echte ontdekkingsreis met valkuilen en hoogtepunten. Wel kan ik je zeggen dat er niets mooiers is dan je eigen droom na te volgen.

De klanten kwamen al snel, er blijken veel mensen die behoefte hebben aan meer grip op inbox en informatie. Dit alles resulteerde er eind 2010 in dat ik de parttime baan die ik nog in de software ontwikkeling had, heb opgezegd. Nu dus volledig aan de slag als trainer en vooral persoonlijk begeleider. Ontzettend mooi werk om te doen! Mijn visie is dat persoonlijke begeleiding uiteindelijk effectiever is dan groepstraining. De effecten die ik zelf in 1-op-1 trajecten zie, zijn enorm. Doordat ik al jaren zelf de technieken toepas waar mijn klanten nu de vruchten van plukken, neem ik een reusachtige trukendoos aan ervaring mee. Mijn onderscheidend vermogen is dat ik heel snel inzie welke onderdelen uit die doos juist voor jou geschikt zijn.

WAT VIND JE HET MOOIST OM TE DOEN?

Het mooist is het persoonlijk begeleiden van klanten. Er is niets gavers om te zien hoe iemand die jaren heeft geworsteld met e-mail in enkele sessies helemaal opbloeit. Vaak spelen ook andere werkgerelateerde problemen. Door nieuwe handvatten aan te reiken kan vaak in korte tijd al veel worden bereikt. Dat is iets wat je in groepstrainingen minder hebt. Persoonlijk ben ik dan ook van mening dat groepstrainingen altijd vergezeld dienen te gaan van persoonlijke begeleiding. Tenminste, in die situaties dat je echt verandering wilt bewerkstelligen bij de aanwezigen.

  • ARTIKELEN op deze website vind je ontzettend veel handige tips en waardevolle artikelen rondom slimmer en effectiever werken. Hierboven zie je een selectie van de beste berichten. Lees bijvoorbeeld over productiviteit of tips over slimmer omgaan met e-mail
  • GRATIS EZINE  via mijn regelmatig verschijnend ezine blijf je op de hoogte van wat ik doe, en krijg je iedere keer een waardevol artikel in je mailbox. Plus je ontvangt direct mijn ebook “10 handvatten om slimmer te werken” kado! Schrijf je direct in via het groene inschrijfformulier rechtsboven. Let op de bevestigingsmail!
  • BEGELEIDING – via in-company persoonlijke begeleiding of een groepstraining help ik jou of je team stappen verder in het beheersen van inbox en informatie. Vind je niet wat je zoekt? Een telefoontje (zie hieronder) brengt je snel duidelijkheid
  • VERBINDEN – verbind via LinkedIn (zakelijk), Twitter (veel interactie, weblinks, en wat mij zoal bezighoudt).
  • VERSE KOFFIE Niets mooier dan een fijn gesprek met een verse koffie of thee. In Leiden of Utrecht kan ik vaak een afspraak met je maken. Of stel een mooiere plek voor ;-)

Een hartelijke groet,

arjan-spanje-2016 

NOG VRAGEN?

Hieronder vind je mijn contactgegevens en het contactformulier. Ik kijk uit naar je reactie!