Grip op je inbox – dingen gedaan krijgen

Beste professional of zelfstandig ondernemer,

herken je de volgende situaties:

  • je worstelt om het overzicht te houden over je email, acties, projecten en klanten
  • je wordt overspoeld door informatie en raakt het overzicht over je werkzaamheden steeds meer kwijt
  • je bent voortdurend bang nieuwe ontwikkelingen te missen op je vakgebied of in je organisatie
  • je maakt door dit alles ter compensatie steeds langere dagen

Gelukkig is er aan al deze zaken best iets te doen! In enkele uren tijd neemt Arjan je mee in de wereld van je email en projecten. Je hoort over de basis principes van een krachtig systeem waarmee je weer grip krijgt op inbox en informatie stromen. Daarnaast krijg je vele grote en kleine tips hoe je je mailbox leeg krijgt..en houdt. Je ziet hoe je alles als project kunt zien, en waarom dat juist rust geeft in plaats van stress. Na afloop van de training heb je voldoende handvatten om zelf verder aan de slag te gaan.

Dit alles wordt onderstreept door een aantal toepasselijke demonstraties hoe jij het vanaf nu anders kunt doen.

 

DIT KRIJG JE ALLEMAAL BIJ “GRIP OP JE INBOX”

Je leert hoe je inbox leeg te krijgen en leeg te houden. Plus je krijgt een serie tips om e-mail op de automatische piloot te verwerken waardoor dit voortaan veel sneller gaat

Je leert nieuwe principes aan die je anders naar informatie laten kijken waardoor je buiten je inbox ook grip krijgt op alle andere informatiestromen

Een manier waarbij je alles wat op je afkomt zo verwerkt dat het meteen uit je hoofd is. Alleen al deze tip levert je ontzettend veel rust op

Je gaat op een andere manier kijken naar de dingen waar je mee bezig bent. Hierdoor ga je veel sneller beslissingen nemen en houd je je systeem eenvoudig schoon en bij-de-tijd

Vooraf nemen we de training door. Je komt niet voor verrassingen te staan

 

Een halve dag lang maak je volledig gebruik van mijn kennis. Ik haal alles uit de kast om uit de training te halen wat er voor jou in zit

Twee maanden na de training hebben we contact om vragen te beantwoorden die later opborrelen

Kortom: je leert in korte tijd Slimmer te Werken met je inbox. De kosten heb je dus binnen de kortste keren terugverdiend!

 

WAT ZEGGEN ANDEREN?

“In een dagdeel heb ik zeer bruikbare en praktische tips van Arjan ontvangen: over werken met één online actiesysteem (Toodledo), planning, een lege inbox en archiveren…”
Cristina Andriescu, eigenaar Three is Harmony

” Ik heb een leuke en leerzame middag gehad afgelopen dinsdag (…) Het geeft nu al veel rust, en ik ben benieuwd naar de praktijk in de toekomst ”
Conny Hofstee, medewerkster Facilitair Centrum, Rabobank Voorst  

 

 

PRAKTISCH

De training kan als volgt verzorgd worden:

  • 1-op-1 werken met Arjan

Een hele effectieve manier van werken die helemaal op jouw situatie is toegespitst. Hoe pakken we het aan? Iedere situatie is weer anders: de een wil getraind worden op de eigen werkplek, een ander voelt zich prettiger op een externe vergader locatie. Misschien heb je na 1 dagdeel (plm. 3.5 uur) al voldoende nieuwe inzichten om mee aan de slag te gaan. Anderen hebben baat bij begeleiding met enkele herhaalmomenten. Of werken liever juist een volledige dag aan zichzelf.

In ieder geval gaan we:
(A) de training via een telefonische intake voorbereiden …
(B) ontmoeten wij elkaar 1-op-1 op een door jou gekozen locatie en …
(C) ontvang je 2 maanden e-mail ondersteuning voor vragen die later opkomen …
(D) tenslotte houden we na 2 maanden na het laatste contactmoment een telefonische evaluatie. Alle vragen die nog zijn blijven liggen zal ik dan beantwoorden

Neem contact op voor meer informatie over mijn aanpak of om direct een afspraak te maken. Je kunt dan snel aan de slag.

  • Skype-video PowerSessie

Een eenmalige Skype-video PowerSessie vergt een investering van € 199 excl. BTW voor de uitgebreide sessie (1.5 uur) waar we een flink issue gaan aanpakken. In mijn ervaring kunnen we tijdens zo’n uitgebreide persoonlijke Skype-sessie informatie behandelen die in groepsverband al snel een halve dag vergt. Bijzonder effectief dus!  Vraag ook naar de mogelijkheden van langduriger Skype training.

  • Groepstraining

Deze training kan zowel in-company als op een externe vergader locatie verzorgd worden. Neem contact op via onderstaand formulier voor een vrijblijvende prijsopgave!

Staat de door jou gewenste vorm van training hier niet bij? Kijk dan eens hier of ik je op een andere manier kan helpen. Er zijn meer mogelijkheden dan je misschien denkt, en ik denk daarin graag met je mee!

Groepstrainingen wordt verzorgd op in-company of op vergader lokaties van Seats2Meet te Amsterdam Sloterdijk, Utrecht Hoog Catharijne of Den Haag. Op verzoek kan de training ook elders in Nederland of België verzorgd worden. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Vul nu onderstaand formulier in en ik neem snel contact met je op! Let op: wanneer je niet direct een bevestigings e-mail ontvangt, controleer dan of die in je spam map terecht is gekomen!

MEER WETEN?

JA! Ik wil graag weer 'Grip op mijn Inbox'
  1. (verplicht)
  2. (geldig e-mail adres)
 

cforms contact form by delicious:days

Nog vragen? Weten hoe de training er precies uitziet? Twijfel je of deze training nuttig voor jouw is? Bel gerust (06 – 818 916 96) en samen bepalen we snel of de training voor jou geschikt is.

Share