De Drukte De Baas – je werk onder controle

TODO lijst - altijd overvol

Altijd te veel te doen en alles al geprobeerd?

Ben jij professional of teamleider die steeds weer aanloopt tegen niet gehaalde deadlines, overvolle inboxen en uitpuilende agenda’s? Teveel beloftes die jij of je team maar lastig kunt waarmaken? En begin je òòk iedere dag met een TODO lijst die aan het eind van de dag alleen maar groter is geworden? Slimmer werken is nodig om uit deze spagaat te raken. Helaas helpen de standaard time management truuks van voorheen niet meer. Er is meer nodig dan dat.

Na iedere vakantie, na ieder nieuwjaar, wil je het graag anders doen. Toch ga je al snel met lood in je schoenen weer aan het werk omdat je opziet tegen de chaos die daar blijkbaar bij hoort. Wat loopt er nu scheef? Nou, herken je 1 (of meer!) van de volgende punten?

 • uit een soort onbewust schuldgevoel plan je de hele agenda bij voorbaat vol. Je zou eens gaan lanterfanten!
 • je hebt moeite om ongestoord te focussen op 1 ding tegelijk
 • sterker nog: je denkt dat je prima kunt multi-tasken en hebt Facebook, Twitter, Google+ én je e-mail programma de hele tijd openstaan. Ondertussen ben je met je echte werk bezig, of althans je probeert dat te doen
 • je vindt het lastig om alles wat op je afkomt zo te verwerken dat het meteen uit je hoofd is

Hoe pak je dat nou slimmer aan? Eigenlijk is het niet eens zo ingewikkeld veranderingen in gang te zetten. Je hoeft in ieder geval geen dikke boeken te lezen voordat je van start kunt. Wel is het handig te realiseren dat harder werken het verschil niet gaat maken. Om die reden gaat het aloude time management waarin je meer dingen in minder tijd dient te ‘proppen’ jou niet helpen. Twee punten zijn wèl essentieel:

 • de motivatie om echt iets aan te veranderen. Gelukkig ben jij super gemotiveerd, anders had je het niet tot hier gered met lezen (wacht, wacht, niet wegklikken nu!)
 • je hebt de juiste middelen en inzichten nodig om mee aan de slag te gaan

Je voelt hem al aankomen: die middelen en nieuwe inzichten krijg je van mij! Gedurende dit dagdeel “De Drukte De Baas” gaan we hard met dit onderwerp aan de slag.

Deze training voorziet je van super concrete handvatten waarmee je  direct zelf aan de slag kunt gaan. Een dagdeel lang profiteer je van al mijn kennis rondom slim omgaan met de beperkte tijd die we nou eenmaal hebben. Praktische voorbeelden en live demonstraties wisselen elkaar in hoog tempo af. Ook ga je zelf al direct met de stof aan de slag door middel van praktische oefeningen. Met pen en papier wel te verstaan, je hoeft dus geen eigen laptop mee te brengen – tenzij je liever op je tablet schrijft natuurlijk…

Oftewel: dit dagdeel is een afwisselend geheel van informatie, tips, demonstraties en praktisch bezig zijn. Je gaat dan ook naar huis met een ruime hoeveelheid nieuwe inzichten waar je ook na de training mee aan de slag kunt.

 

WAT LEVERT DEZE TRAINING JOU/JULLIE OP?

 inzicht in hoe je al je taken en projecten overzichtelijk bijhoudt. Zonder gevaar dat je nog iets belangrijks over het hoofd ziet

 een manier waarbij je alles wat op je afkomt zo verwerkt dat het meteen uit je hoofd is. Alleen al deze tip levert je ontzettend veel rust op

 je gaat op een andere manier kijken naar de dingen waar je mee bezig bent. Hierdoor ga je veel sneller beslissingen nemen en houd je je systeem eenvoudig schoon en bij-de-tijd

 hoe krijg je wèl die lege inbox, en bovendien: hoe houd je die leeg?

 

 je gaat zelf aan de slag met een manier waarop je je hoofd helemaal leegmaakt van al die ideeën. Zodat ze tijdens dit dagdeel zelf al op papier komen en uit je hoofd zijn. Dat geeft een hoop rust, en net zo belangrijk: daardoor weet jij precies wat je doelen zijn voor de komende tijd

 het beste van verschillende en goed werkende effectiviteits methodes

 

 twee maanden na de training hebben we contact om vragen te beantwoorden die later opborrelen

 

Na afloop van deze praktische training vol waardevolle tips kun je zelf direct aan de slag met alle nieuw verworven inzichten. Dat is dan ook wat ik van jou verwacht: zelf in actie komen. Je leven is na de training niet opeens op magische wijze veranderd. Het begint dan pas! Alleen door zelf in de periode na de training met de informatie aan de slag te gaan, haal je het uiterste er uit. Gelukkig zat het met jouw motivatie goed, toch zeg ik het nog maar even voor de zekerheid ;-) Ik van mijn kant geef je alle tricks of the trade en ben er dan ook van overtuigd dat je met plezier een pad naar verandering in gaat zetten. Ik zal dan ook enige tijd na de training contact met je opnemen om te kijken of je zelf nog met deze verandering bezig bent. Indien je dat lastig vindt zal ik je nog tijdens dat followup gesprek proberen in de juiste richting te sturen.

WAT ZEGGEN ANDEREN?

“In een dagdeel heb ik zeer bruikbare en praktische tips van Arjan ontvangen: over werken met één online actiesysteem (Toodledo), planning, een lege inbox en archiveren… – Christina Andriescu

“Bedankt voor je inspirerende workshop! Ik heb er veel van opgestoken.” bezoekster van een workshop.

Meer refenties?

 

AANPAK

De training kan als volgt verzorgd worden:

 • 1-op-1 werken met Arjan

Een hele effectieve manier van werken die helemaal op jouw situatie is toegespitst. Hoe pakken we het aan? Iedere situatie is weer anders: de een wil getraind worden op de eigen werkplek, een ander voelt zich prettiger op een externe vergader locatie. Misschien heb je na 1 dagdeel (plm. 3.5 uur) al voldoende nieuwe inzichten om mee aan de slag te gaan. Anderen hebben baat bij begeleiding met enkele herhaalmomenten. Of werken liever juist een volledige dag aan zichzelf.

In ieder geval gaan we:

(A) de training via een telefonische intake voorbereiden …
(B) ontmoeten wij elkaar 1-op-1 op een door jou gekozen locatie en …
(C) ontvang je 2 maanden e-mail ondersteuning voor vragen die later opkomen …
(D) tenslotte houden we na 2 maanden na het laatste contactmoment een telefonische evaluatie. Alle vragen die nog zijn blijven liggen zal ik dan beantwoorden

Neem contact op voor meer informatie over mijn aanpak of om direct een afspraak te maken. Je kunt dan snel aan de slag.

 • Skype-video PowerSessie

Een eenmalige Skype-video PowerSessie vergt een investering van € 199 excl. BTW voor de uitgebreide sessie (1.5 uur) waar we een flink issue gaan aanpakken. In mijn ervaring kunnen we tijdens zo’n uitgebreide persoonlijke Skype-sessie informatie behandelen die in groepsverband al snel een halve dag vergt. Bijzonder effectief dus! Daarnaast kun je een serie van 3 sessies boeken voor € 569 waarbij we in een tijd van 4-6 weken een grote verandering in kunnen zetten in jouw gewoontes.

 • Groepstraining

Deze training kan zowel in-company als op een externe vergader locatie verzorgd worden. Neem contact op via onderstaand formulier voor een vrijblijvende prijsopgave!

Groepstrainingen worden in-company verzorgd of op vergader lokaties van in het centrum van Utrecht of Den Haag. Op verzoek kan de training ook elders in Nederland of België verzorgd worden. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Vul nu onderstaand formulier in en ik neem snel contact met je op!

Meer weten?

Nog vragen? Weten hoe de training er precies uitziet, of deze training nuttig voor jou is? Meld je onderstaand aan met je vraag, of bel (06 – 818 916 96).

JA! Ik wil graag De Drukte weer De Baas worden
 1. (verplicht)
 2. (verplicht)
 

cforms contact form by delicious:days

Let op: wanneer je niet direct een bevestigings e-mail ontvangt, controleer dan of die in je spam map terecht is gekomen!

Share